Κυκλοφοριακή αγωγή στη Λιβαδειά

Κοινοποίηση στα Social Media

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 25 Μαΐου 2013, για τρίτη συνεχή χρονιά, η εκδήλωση με τίτλο «ΓΙΟΡΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 2013» που απευθύνεται σε παιδιά δημοτικών σχολείων.

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, η οποία έγινε σε συνεργασία με τους συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Λεβαδέων, για την παραχώρηση της πλατείας Λάμπρου Κατσώνη (Πάρκο), τη Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας, για τις χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες, του εκπροσώπου της, για την αποφυγή ατυχημάτων χρησιμοποιώντας το ποδήλατο, είτε ως μέσο διασκέδασης ή μετακίνησης.

Ευχαριστίες οφείλουμε επίσης στους χορηγούς της εκδήλωσης, τους ιδιοκτήτες σχολών οδήγησης κ.κ. Χρήστο Κόλλια, Κων/νο Κορογιάννο και Νικόλαο Γεωργιάδη, τον ιδιοκτήτη καταστήματος εμπορίας και επισκευής ποδηλάτων κ. Δημήτριο Ανέστη, τον ιδιοκτήτη του καταστήματος COPYCARE κ. Ζησιμόπουλο Θεόδωρο, καθώς και τους ιδιοκτήτες καταστήματος εμπορίας υδραυλικών ειδών και μελέτης-εγκατάστασης ανελκυστήρων κ.κ.  Γεώργιο & Δημήτριο Τόλια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο