Πανελλήνιο Τουρνουά Γρίφων Λογικής

Κοινοποίηση στα Social Media

Η Ελληνική MENSA  εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Puzzle (World Puzzle Federation), αρμόδια για την συγκρότηση της εθνικής ομάδας γρίφων και sudoku, διοργανώνει στην Αθήνα το 2ο Πανελλήνιο Τουρνουά Γρίφων Λογικής (logic puzzles), για το 2013.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013, ώρα 17:30 με 19:30 μμ στα γραφεία της Ελληνικής Mensa, οδός Πετμεζά 14, Αθήνα και το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα διανεμηθεί υλικό με γρίφους και θα δοθούν και τιμητικές διακρίσεις στους νικητές.

Τα τουρνουά γρίφων λογικής έχουν  τον στόχο, να κάνουν δηλαδή γνωστούς τους γρίφους στο ελληνικό κοινό και να αναδείξουν ταλέντα που θα μας εκπροσωπήσουν επάξια στα παγκόσμια πρωταθλήματα. Οι παίκτες με την καλύτερη επίδοση σε αυτό όπως και στο προηγούμενο που  διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη, θα σχηματίσουν την εθνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γρίφων στο Πεκίνο, τον Οκτώβριο 2013.

Εφοδιαστείτε με μολύβι και σβήστρα και ελάτε να παίξετε παιχνίδια για μεγάλα και …έξυπνα παιδιά.

Συντονισμός: Καλαϊτζίδου Βάσω, προπονήτρια εθνικής ομάδας Γρίφων & Sudoku

Λεπτομέρειες και updates στο facebook group: Πανελλήνιο Τουρνουά Γρίφων Λογικής ttps://www.facebook.com/events/494903117232166

Επικοινωνία:  vasso345@hotmail.com    τηλ. 6948686556 (Καλαϊτζίδου Βάσω)

Οργάνωση: www.mensa.org.gr,