Συγχωνεύονται στη Θήβα ο «ΚΑΔΜΟΣ» και ο «ΗΡΑΚΛΗΣ»

Κοινοποίηση στα Social Media

Μία απαίτηση ετών και ένα όνειρο που πάντα έμενε απατηλό, παίρνει σάρκα και οστά στο χώρο του Θηβαϊκού μπάσκετ. Τα δύο ιστορικά σωματεία της πόλης, Γ.Σ. ΚΑΔΜΟΣ και Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να πορευτούμε μαζί στο μέλλον, δημιουργώντας μια νέα ομάδα που θα ονομάζεται ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΔΜΟΣ με διακριτικό τίτλο «Ε.Σ. ΚΑΔΜΟΣ» και βρισκόμαστε στην νομική οδό για την ίδρυση του.

Οι λόγοι της συγχώνευσης είναι συγκεκριμένοι και ξεκάθαροι. Η δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας, τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά που θα δουλέψει σε βάθος χρόνου και σταδιακά να κοσμεί το χώρο της καλαθοσφαίρισης και την πόλη μας γενικότερα στηριζόμενη σε παιδιά της περιοχής μας. Καθώς λοιπόν οι δύο ομάδες απαρτίζονται από ανθρώπους άξιους και άφθαρτους που πορεύονται με κοινό όραμα και με βάση τις οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν, θεωρήσαμε αυτή την κίνηση την πλέον ιδανική και τολμήσαμε κάτι πρωτοποριακό για τα δεδομένα της πόλης μας.

Γνωρίζουμε ότι το εγχείρημα δεν είναι εύκολο, απαιτείται σκληρή δουλειά, αφοσίωση και ταπεινότητα και δεσμευόμαστε ότι θα το στηρίξουμε έμπρακτα. Μεγαλύτερος και δικαιότερος κριτής είναι ο φίλαθλος κόσμος των ομάδων και η Θηβαϊκή κοινωνία συνολικά των οποίων ζητάμε την στήριξη και την συσπείρωση όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Γι’ αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει ΚΑΝΕΝΑΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ και απαλλαγμένοι από κόμπλεξ, έριδες, μικροπρέπειες και προσωπικά συμφέροντα προχωράμε σε μια νέα εποχή με κεντρικό σύνθημα ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.

 

Για το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΚΑΔΜΟΣ                      Για το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Πρόεδρος                                                  Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Κοροπούλης                               Ιωάννης Μπάρκας