Ημερίδα για την «ΖΕΙΑ» απο το «Φροντιστήριο Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας»

Κοινοποίηση στα Social Media

thivaimerida-Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28/4/13 στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, αίθουσα «Αλέξανδρος Κοφίνης» η Ημερίδα με τίτλο: «Το Σήμερα και πως μπορούμε να γνωρίζουμε όλα για την «ΖΕΙΑ»» που διοργάνωσε ο Σύλλογος «Φροντιστήριο Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας».

Ομιλητής ήταν ο γνωστός Ερευνητής- Διατροφολόγος κ.Μιχάλης Γρηγορίου, που έφερε το θέμα της «ΖΕΙΑΣ» στην Ελλάδα.
Η Ημερίδα για τη «ΖΕΙΑ», είναι η πρώτη από μια σειρά προγραμματισμένων ομιλιών του Νεοσύστατου Συλλόγου, και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Την εκδήλωση άνοιξε ο συντονιστής της ημερίδας και εκπρόσωπος τύπου του Συλλόγου κ.Νίκος Χατζηδούρος, με την Ημερήσια Διάταξη.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιώργος Πέππας, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, και τον κ.Γρηγορίου για την παρουσία τους.
Ο κ.Γρηγορίου ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας: «Η δουλειά μας με τη «ΖΕΙΑ» ξεκινάει από ανάγκη υγείας, και επιβίωσης. Είχαμε ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας στην Οικογένειά μας. Δεν μπήκαμε στο θέμα ερευνητικά απλώς, ότι ψάχνουμε και συλλέγουμε στοιχεία μιας ονομασίας ενός δημητριακού. Είναι πολύ μεγάλο το θέμα. Είναι πολύ σκοτεινό το θέμα, με αυτό το δημητριακό στην Ελλάδα».
Σε μια ομιλία «χείμαρρο» και σε συνδυασμό λόγου και εικόνων, αποζημίωσε τους παρευρισκόμενους και απέδειξε πόσο καλά γνωρίζει το θέμα αυτού του σπουδαίου δημητριακού, που αν σήμερα το καλλιεργήσουμε με την υποστήριξη που του αξίζει, η Ζωή και η Υγεία μας θα γίνει πολύ καλύτερη.
Ακολούθησαν ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους οι οποίες απαντήθηκαν από τον κ.Γρηγορίου.
Την εκδήλωση έκλεισε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιώργος Πέππας με ευχαριστήρια και προαναγγέλλοντας την επόμενη Ημερίδα με ομιλητή τον Συγγραφέα – Ερευνητή κ.Γιώργο Λεκάκη, που έχει αποδεχτεί την πρόσκληση του Συλλόγου και θα μιλήσει για την κλοπή των αρχαίων που υπέστη η πατρίδα μας από τους Γερμανούς, τη διάρκεια της κατοχής.
Ευχαριστούμε τα μέλη: Νίκος Τούτουζας (Αντιπρόεδρος), Κωνσταντίνος Τσαραμπάρης (Γραμματέας), Βασίλης Μέξης (cash.manager), Βαγγέλης Γιαννίκας (μέλος), Πέτρος Δελής (ειδικός συνεργάτης-εξειδικευμένα θέματα), Σπύρος Ζησιμάτος (μέλος) Δημήτρης Σοβατζής (μέλος)  Κατερίνα Αντριανού (μέλος), Βάσω Χατζή (μέλος) Χριστίνα Μελισσάρη (μέλος),
Ο Σύλλογος «Φροντιστήριο Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας» ευχαριστεί: τον Αντιδήμαρχο Θηβαίων κ.Αντρέα Χατζησταμάτη, τους Συλλόγους «Φίλοι του βιβλίου», Δικηγορικό Σύλλογο Θήβας, τους Εργαζόμενους του Νοσοκομείου Θήβας, όλους τους παρευρισκόμενους μέλη και φίλους του Συλλόγου, τους κ.Χρήστο Μακρυπούλια (Photo Express) & Απόστολο Παναγιωτόπουλο (RADIO TOLIS), τους εργαζόμενους στο Συνεδριακό Κέντρο, και τέλος τον Συνδιοργανωτή Δήμο Θηβαίων, για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας «Αλέξανδρος Κοφίνης» στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας.
Ευχαριστούμε τα blog: «ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ»,»THIVA-HELLAS», «THIVA POST», τις εφημερίδες: «Βοιωτική Ώρα» & «Σκυτάλη»
«Φροντιστήριο Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας».