Επαφές με φορείς της Βοιωτίας είχε κλιμάκιο της Ν.Δ.

Κοινοποίηση στα Social Media

klimakiondΣτο πλαίσιο των προσυνεδριακών διαδικασιών της Νέας Δημοκρατίας κλιμάκιο στελεχών του κόμματος με επικεφαλής τη βουλευτή Καρδίτσας Ασημίνα Σκόνδρα επισκέφθηκε τη Βοιωτία όπου πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων του νομού ώστε κάποια από τα ζητήματα που θα αναδειχθούν να αποτελέσουν και αντικείμενο συζήτηση για το πρόγραμμα της παράταξης.

«Ενόψει του συνεδρίου της Ν.Δ. που θα πραγματοποιηθεί τέλη Ιουνίου στην Αθήνα εγκαινιάζουμε ένα νέο τρόπο επικοινωνίας με τους πολίτες. Ακούμε και καταγράφουμε όλες τις απόψεις της τοπικής κοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτό του προσυνεδριακού διαλόγου κλιμάκιο του κόμματος επισκέφθηκε τη Βοιωτία και πραγματοποιεί συναντήσεις με όλους τους εκπροσώπου των φορέων της περιοχής», σημείωσε ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Βοιωτίας Γιώργος Λιανός.

Η κ. Σκόνδρα εμφανίστηκε αισιόδοξη τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι οι θυσίες των πολιτών πιάνουν τόπο.
«Συμμεριζόμαστε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι. Οι πολίτες κάνουν πολλές θυσίες, τώρα όμως βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι οι θυσίες πιάνουν τόπο. Ήδη έχουμε τα πρώτα πλεονάσματα που αυτό σημαίνει ότι σταδιακά αρχίζει η ανάκαμψη. Η αγωνία του κόμματος και της κυβέρνηση είναι να αναχαιτίσουμε την τεράστια ανεργία που το μεγαλύτερο ποσοστό αφορά νέα παιδιά με πολλά προσόντα που δυστυχώς αναγκάζονται να καταλείψουν ακόμα κα την πατρίδα μας. Για αυτό προσπαθούμε με κάθε τρόπο να καταγράψουμε όλα τα ζητήματα και να τα συζητήσουμε ώστε να μπορέσουμε να γίνουμε αποτελεσματικότεροι», είπε η κ. Σκόνδρα.

Σχετικά με τις διαφωνίες και τις αντιπαραθέσεις που αναπτύσσονται εντός της κυβέρνησης είπε ότι «γίνεται σύνθεση των απόψεων» και συμπλήρωσε: «Τα τρία κόμματα που είναι στην κυβέρνηση σήμερα παρόλο που πρεσβεύον διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις άφησαν ότι τα χωρίζει στην άκρη και κράτησαν ότι τα ενώνει για να κυβερνήσουν τη χώρα γιατί διαφορετικά εκείνος που θα κυβερνούσε θα ήταν η ακυβερνησία», αφήνοντας έτσι αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ.