Τέλος ο Βέλιτς και ο Καζναφέρης για τον Λεβαδειακό

Κοινοποίηση στα Social Media

Τίτλοι τέλους και για τον Γιάσμινκο Βέλιτς στον Λεβαδειακό. Μετά την… οργή του μεγαλομετόχου ήρθε η συνάντηση που ήθελε ο Βόσνιος τεχνικός αλλά όχι όπως θα την περίμενε. Ο Βέλιτς αποτελεί πλέον παρελθόν για την ομάδα της Λιβαδειάς αφού η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε οδήγησε στην συναινετική λήξη συνεργασίας των δυο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Σήμερα στα γραφεία του μεγαλομετόχου της Π.Α.Ε. συναντήθηκαν ο προπονητής κ. JasminkoVelic με τον κ. Γιάννη Κομπότη. Μετά από πολύωρη συζήτηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα, αποφάσισαν κοινή συναινέσει τη λήξη της συνεργασίας του κ.Velic με την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ.
Η Π.Α.Ε. ευχαριστεί θερμά τον προπονητή κ. Velicγια την προσφορά του στην ομάδα. Η «πόρτα» της Π.Α.Ε. θα είναι πάντα ανοικτή σε μια μελλοντική συνεργασία».

Τίτλοι τέλους και για τον Γιώργο Κασναφέρη. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Λεβαδειακού αποτελεί και αυτός πλέον παρελθόν για την ομάδα αφού στη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Κομπότη αποφασίστηκε η μη ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Μετά από συνάντηση του μεγαλομετόχου της Π.Α.Ε. κ. Γιάννη Κομπότη με τον κ. Γιώργο Κασναφέρη αποφασίστηκε η μη ανανέωση της συνεργασίας τους.
Η Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ευχαριστεί τον κ. Γιώργο Κασναφέρη για την προσφορά του στην ομάδα».

από http://stereasports.com