Ακυρώνονται τα «Γεροντοπούλεια», τον Οργανισμό του δήμου Λεβαδέων καταγγέλλει ο ΑΚΟΛ

Κοινοποίηση στα Social Media

Με μεγάλη μας λύπη, για πρώτη χρονιά, δεν θα πραγματοποιήσουμε την ημερίδα αγώνων κολύμβησης, τα γνωστά ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΕΙΑ, με ευθύνη των υπευθύνων του Αθλητικού Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Λεβαδέων (Α.Π.Ο.ΔΗ.Λ.), που πραγματοποιούσε ο Όμιλός μας, για δώδεκα συνεχείς χρονιές, τιμώντας τη μνήμη του Προέδρου μας, Παναγιώτη Γεροντόπουλου.  

Αν και είχαμε καταθέσει έγκαιρα, από 15 Μαρτίου 2013, το σχετικό αίτημά μας, προς τον (Α.Π.Ο.ΔΗ.Λ.), με σκοπό να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση κι’ αυτή τη χρονιά, στο δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης μας, το Σάββατο 27 Απριλίου 2013,  ΔΥΣΤΥΧΩΣ, μέχρι και σήμερα δεν έχουμε καμία ενημέρωση.

Οι υπεύθυνοι του Α.Π.Ο.ΔΗ.Λ., θεώρησαν περιττό να μας ενημερώσουν ή να μας δώσουν κάποια σχετική πληροφορία, απαξιώνοντας μ’ αυτό τον τρόπο την προσπάθειά μας να τιμήσουμε, για μία ακόμη χρονιά, τη μνήμη ενός ανθρώπου, που για πάρα πολλά χρόνια ήταν «μπροστάρης» στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.

 Φαίνεται πως κάποιοι, προσπαθούν με τις ενέργειές τους να ξεχάσουμε τους συνανθρώπους μας που έδωσαν τη ζωή τους για την προβολή και την ανάπτυξη αυτής της πόλης.

 Δυστυχώς, όλη αυτή η κατάσταση μας γεμίζει θλίψη και ντροπή.

 

Το Δ.Σ. του Α.Κ.Ο.Λιβαδειάς