Αρπάξαν τα κουζινομάχαιρα οι γριές και αρχίσαν τις ληστείες

Κοινοποίηση στα Social Media

maxairia-listiaΒρε τι θα δουν ακόμη τα μάτια μας, σ΄αυτές τις ημέρες που ζούμε. Που μπορεί να σε σπρώξει η φτώχεια και η πείνα και ας είσαι και 70χρονη γυναίκα. Να πάρουμε την ιστορία από την αρχή. Ο τόπος είναι το Ξυλόκαστρο Κορινθίας. Πρωταγωνίστρια μια 70χρονη, αν είναι γιαγιά ή όχι δεν γνωρίζουμε, το όνομά της δεν έχει γίνει γνωστό, οι λόγοι που έκανε οτι έκανε δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί, αλλά τους υποψιαζόμαστε. Η ηλικιωμένη κυρία το πρωί της Τετάρτης 25 Απριλίου του 2013, πήρε οτι είχε πρόχειρο στο σπίτι της. Ένα κουζινομάχαιρο, γάντια πλαστικά κουζίνας, μια μάσκα μαύρη αποκριάτικη, που όπως φαίνεται από την φωτογραφία, είναι από τις πολύ παλιές και μια περούκα άσπρη-πλατινέ.

Η 70χρονη, λοιπόν, αφού πήγε σε κατάστημα εμπορίας ενδυμάτων, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, με την απειλή μαχαιριού απαίτησε από την 58χρονη υπεύθυνη του καταστήματος και τον σύζυγό της, ο οποίος βρίσκονταν στο κατάστημα, να της παραδώσουν χρήματα. Η αναφορά του αστυνομικού δελτίου συνεχίζεται ως εξής :

” Ωστόσο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη της και συνελήφθη μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου. ” Προφανώς δεν ήταν αρκτά γρήγορη η λησταρχίνα, ώστε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς.

Τώρα τι σχόλιο να κάνουμε γι αυτή την είδηση που αλιεύσαμε από την ιστοσελίδα eleftheriaonline. Να την αφήσουμε ασχολίαστη και να ευχηθούμε η επόμενη 70χρονη ή 70χρονος να μην κρατάει στο χέρι την επόμενη φορά κανένα παλιό δίκανο και γίνει το κακό λόγω τρεμούλας. Αυτά . . .

Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα (1) μαχαίρι με μήκος λάμας -18- εκατοστών, μία (1) περούκα, μία (1) μάσκα και ένα (1) ζευγάρι γάντια.

Η 70χρονη θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου.”

Πηγή : Hellas News