Ανοικτή επιστολή με… συγκεκριμένους αποδέκτες…

Κοινοποίηση στα Social Media

Ίσως είναι η πρώτη φορά στην σύγχρονη Ελληνική Ιστορία που  καλείστε να ψηφίσετε ένα τόσο σκληρό και άδικο πακέτο μέτρων, ενάντια στον Έμπορο, τον Επαγγελματία, τον Μισθωτό του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα ,τον Αγρότη ,τον Συνταξιούχο και ενάντια στα μισθολογικά, ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα όλων των πολιτών της χώρας μας, που θα αποτελέσει την ταφόπλακα της Ελληνικής Κοινωνίας.

Παραδίδετε τα κλειδιά της χώρας, την τύχη όλων μας, το μέλλον των παιδιών μας, σε ένα απρόσωπο και μη εκλεγμένο διευθυντικό κέντρο, καταργώντας κάθε έννοια δημοκρατίας και πολιτικής ηθικής διαπράττοντας ταυτόχρονα κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος.

Με θλίψη, οργή και αγανάκτηση διαπιστώνουμε ότι ακόμη μία Δημοκρατικά  εκλεγμένη κυβέρνηση από  τον Ελληνικό λαό, αποτελεί  την συνέχεια μιας στοχευόμενης πολιτικής που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Ευρώπης των Τραπεζών και όχι των Λαών.

Με απλά λόγια η χώρα μας ΗΤΑΝ – ΕΙΝΑΙ και θα ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ να είναι υπό ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.

Σας υπενθυμίζουμε ότι  εργοδότες και  εργαζόμενοι είναι αυτοί που παράγουν τον πλούτο σε μία σύγχρονη και ευνομούμενη  κοινωνία και εσείς οφείλετε να το αναγνωρίσετε.

Επιτέλους συνειδητοποιήστε  ότι μας οδηγείτε στην απόγνωση τον  αφανισμό και την καταστροφή.

ΚΥΡΙΟΙ…

Τα ψέματα τελείωσαν.

Βιώνουμε έναν ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.

Σε αυτόν τον πόλεμο δεν πρέπει να υπάρχουν ουδέτεροι ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

Εσείς οφείλετε να πάρετε θέση.

Οι Έλληνες πολίτες θα ξεπεράσουν το σοκ, το φόβο, τη σύγχυση και θα δώσουν δυναμική απάντηση απέναντι σε αυτόν τον οικονομικό και κοινωνικό  ΜΕΣΑΙΩΝΑ που μας έχετε φέρει.

Σας καλούμε να διαλέξετε στρατόπεδο, έστω και αυτή την ύστατη στιγμή.

Τα λάθη από εδώ και πέρα δεν συγχωρούνται….

Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

 Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ……..“ ΣΩΤΗΡΕΣ“…..

Κύριοι  Καλείστε

  • Να μην ψηφίσετε στη Βουλή το πακέτο των μέτρων  της οικονομικής μας υποδούλωσης και της άνευ όρων παράδοσης της εθνικής κυριαρχίας και αξιοπρέπειας μας .
  • Να ξεκινήσετε από την θέση που κατέχετε αγώνα ανατροπής του οικονομικού και εργασιακού μεσαίωνα  στον οποίο μας έφερε η ΤΡΟΙΚΑ-ΔΝΤ-Ε.Ε. με την συμβολή των ντόπιων Σωτήρων μας.
  • Κύριοι αν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις και τις  ανάγκες των ιστορικών στιγμών δεν έχετε άλλο δρόμο από το να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ σεβόμενοι , την ιστορία ,την εμπιστοσύνη και την ψήφο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ.
  • Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε και σίγουρα δεν θα το ξεχάσετε ποτέ …Είναι ότι κρατάτε στα χέρια σας τις τύχες μας και τις τύχες των παιδιών μας …..

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ……

 

Κωνσταντίνος Παπασπύρου

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ