10η Γιορτή Νεολαίας Ορχομενού

Κοινοποίηση στα Social Media

neo2Η Πρωτοβουλία Πολιτών Ορχομενού με το Πολιτιστικό Κέντρο γιόρτασαν την 10η Γιορτή Νεολαίας με μια εντυπωσιακή εκδήλωση, με την συμμετοχή πάνω από 150 παιδιών που έδωσαν τον καλλίτερο εαυτό τους, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου που είχε κατακλείσει την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου.

Η γιορτή ήταν αφιερωμένη στην Κοινωνική Αλληλεγγύη και Αλληλοβοήθεια. Συγκινητική ήταν η προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης από τους Συλλόγους και κατοίκους της πόλης μας. Την οργάνωση και παραλαβή των προσφορών είχε αναλάβει το Χορευτικό Τμήμα Ενηλίκων της Π.Π.Ο. με επικεφαλής τον Α/δήμαρχο πολιτιστικών κ. Νεκτάριο Τσάπρα.  Η διανομή θα γίνει τις άγιες μέρες του Πάσχα.

Τη γιορτή παρουσίασαν οι μαθήτριες Έφη Δράκου και  Έλενα Κουκιάσα και περιλάμβανε προβολή βίντεο, απονομές τιμητικών διακρίσεων, ανάγνωση κειμένων, μουσική και τραγούδι, μοντέρνο και παραδοσιακό χορό. Στην είσοδο της αίθουσας υπήρχε έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής μαθητών των Γυμνασίων της πόλης μας και αναδρομική έκθεση φωτογραφιών από τις προηγούμενες γιορτές νεολαίας της Π.Π.Ο.

Τιμώμενα πρόσωπα στην γιορτή ήταν η καθηγήτρια Καλών Τεχνών κα Κατερίνα Ξηρογιάννη και η καθηγήτρια Αγγλικών κα Σπυριδούλα Τσάπρα. Τις τιμητικές διακρίσεις έδωσαν ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Κώστας Ξηρογιάννης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Ζυγούρης.

Στη γιορτή παραβρέθηκαν επίσης οι σεβαστοί πατέρες των Ι.Ν. Παναγίας Σκριπούς και Ευαγγ. Λουκά που θα αναλάβουν και τη διανομή των τροφίμων.

neol