Αναγκαστική απαλλοτρίωση ακινήτων για την Ανατολική Παράκαμψη Θηβών

Κοινοποίηση στα Social Media

thiva1Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας πρόκειται να προβεί σε αναγκαστική απαλλοτρίωση ακινήτων σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ. 280 του Ν. 3852/2010 και του Ν. 2882/2001 (ΦΕΚ 17/2001 τ.Α.) «Κώδικας Αναγκαστικών Απαλλοτριώσεων» για την κατασκευή της Ανατολική Παράκαμψης Θηβών.

Καλούνται οι εικαζόμενοι ιδιοκτήτες ή όσοι δεν συμπεριλαμβάνονται στα σχέδια κτηματογράφησης (που βρίσκονται στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Θηβαίων) να προσέλθουν στο Παλαιό Δημαρχείο στις 29 και 30 Απριλίου από ώρα 10:00 έως τις 13:00, όπου μηχανικοί του Δήμου και του αναδόχου, ο οποίος συνέταξε το κτηματολόγιο, θα παρέχουν διευκρινήσεις.

 Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, τη Δευτέρα (29 Απριλίου) θα εξυπηρετηθούν ο ιδιοκτήτες των οποίων τα επίθετα ξεκινούν από το «Α» μέχρι το «Κ»  ενώ την Τρίτη  (30 Απριλίου) θα εξυπηρετηθούν οι ιδιοκτήτες των οποίων τα επίθετα ξεκινούν από το «Λ» μέχρι και το «Ω».

 Για την κατασκευή της ανατολικής παράκαμψης Θηβών απαιτείται απαλλοτρίωση εδαφικής λωρίδας η οποία αρχίζει από την E.O. Θηβών-Χαλκίδας στο ύψος του κόμβου Κοντίτου (Κουτσούρας), διέρχεται από την περιοχή πηγών Αγ. Ιωάννη, μεταξύ Αγ. Φωτεινής και Δασαρχείου ανατολικά του ρέματος Καλές Κυράδες (ρέμα Αγ. Θεοδώρων) ανατολικά του Κοντίτου και καταλήγει στην Π.Ε. Ο. Θηβών-Ελευσίνας (περίπου απέναντι από το πρατήριο καυσίμων Κουτρούμπα)

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ