Συνάντηση Γ. Σταθά με ΟΕΒΕ Θήβας

Κοινοποίηση στα Social Media

staoebeΣυνάντηση με τον βουλευτή  Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ  κον  Ιωάννη  Σταθά είχε ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου  της  ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ στα γραφεία της ΟΕΒΕ την Παρασκευή  19/4/2013.

 Στην συνάντηση ήταν παρών ο Πρόεδρος των  Ηλεκτρολόγων-Εγκαταστατών  κος  Φίλης-Κώνστας Θεοφάνης , ο Πρόεδρος των Υδραυλικών  κος   Παπαργύρης Παναγιώτης  και ο εκπρόσωπος του Σωματείου Εμπόρων-Επαγγελματιών-Βιοτεχνών  Δηλεσίου.

 Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ ενημέρωσε τον κο Σταθά για την τραγική καταστασή , την οικονομική εξαθλίωση και στο αδιέξοδο που βρίσκονται οι Επαγγελματίες-Βιοτέχνες-Έμποροι της Επαρχίας Θήβας. Και γενικότερα της Βοιωτίας.

 Θέματα όπως Νοσοκομείο-Μουσείο-Προαστιακός-Τοπικός τουρισμός-Φυσικό αέριο-Σφαγεία-Η ενδυνάμωση της Αστυνομίας-Ρυθμίσεις χρεών-Κατάργηση Αργίας της Κυριακής- Πνευματικά και Συγγενικά δικαιώματα-Παρεμπόριο-Μείωση Φ.Π.Α .

 Ο κος  Σταθάς έδειξε ότι είναι γνώστης των προβλημάτων και στα περισσότερα εχει ήδη κάνει ενέργειες για να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

 Υποσχέθηκε να κάνει παρεμβάσεις τόσο στο Κοινοβούλιο όσο και στην πηγή του κάθε προβλήματος.

 Πιστεύει ότι θα ξεπεραστεί το πρόβλημα με τα Σφαγεία στην Αράχωβα και θα ξαναλειτουργήσουν.

Επίσης μας υποσχέθηκε θα κάνει ότι μπορεί για να υπάρξει ενδυνάμωση με ανθρώπινο δυναμικό της Αστυνομικής Δύναμης της Βοιωτίας.

 

                                                ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ

 

                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                   ΧΑΡΑΤΣΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ                ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ