Μια 44χρονη με 42 κιλά χασίς συνέλαβε η Ασφάλεια Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

xasisΜετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και πολυήμερη διακριτική παρακολούθηση αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Λιβαδειάς στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης συνέλαβαν το Σάββατο το απόγευμα στον Άγιο Παντελεήμονα Αττικής, μία 44χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, με τις κατηγορίες της κατοχής και εμπορίας μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Οι αστυνομικοί αιφνιδίασαν την 44χρονη -για την οποία υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινούσε ναρκωτικές ουσίες σε διάφορους χρήστες σε περιοχές της Αττικής και της Βοιωτίας- μόλις πήγε να βγει από το σπίτι της. 

Σε έρευνα που έγινε όπως σημείωσαν σε συνέντευξη τύπου ο Αστυνομικός Διευθυντής Βοιωτίας Στέφανος Λουλακούδης και ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Μιχάλης Τσάτσης  η γυναίκα «κατελήφθη να κατέχει, με σκοπό την εμπορία, εντός της οικίας της τριάντα 3) αυτοσχέδιες συσκευασίες, αεροστεγώς σφραγισμένες, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 41.977 γραμμαρίων».

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τα ναρκωτικά, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο με ενσωματωμένη κάρτα SIM που βρέθηκε στην κατοχή της, ως μέσο διευκόλυνσης διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επίσης ότι η δράστιδα αποθήκευε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στο σπίτι της τις οποίες στη συνέχεια διακινούσε έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών.

Σε βάρος της 44χρονης εκκρεμούσαν και δύο δικαστικές αποφάσεις.

Η πρώτη από 26 Ιανουαρίου 2005 που αφορά σε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για πλαστογραφία και η δεύτερη από 1 Νοεμβρίου του 2010 σε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σύρου για παράβαση υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί σήμερα 23 Απριλίου ενώπιον του κ. Ανακριτή Αθηνών.

Το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς που διενήργησε το προανακριτικό έργο συνεχίζει τις έρευνες για την συγκεκριμένη υπόθεση.