Νέα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ / ΕΚΜ στην Βοιωτία

Κοινοποίηση στα Social Media

Σε νέα γραφεία πεζόδρομο Χριστοδούλου μεταφέρθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ / ΕΚΜ στην Λιβαδειά, στον δεύτερο όροφο. Τα τηλέφωνα της παράταξης είναι 22610-27499,  fax  87877.

Σε ανακοίνωσή της  η  Συντονιστική Επιτροπή   Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ /ΕΚΜ,  «…..καλεί σε πανστρατιά τους νέους, τους άνεργους, τους εργαζόμενους, όλο τον λαό της πόλης, σε αγωνιστική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις για να μην περάσουν τα νέα μέτρα στην Βουλή. 

Καλούμε τον λαό της πόλης  μας  σε ειρηνική, και αγωνιστική συμμετοχή.  Σε συμμετοχή στους πολιτικούς αγώνες να μην περάσει, η διάλυση της  κοινωνίας, της χώρας, να μην περάσουν τα μέτρα που υποθηκεύουν το μέλλον της νέας γενιάς.

Καλούμε τον λαό με την συμμετοχή του να προασπίσει την δημοκρατία.

Να αντισταθούμε στους  εκβιασμούς  της τρόικας  Εσωτερικού και Εξωτερικού που με το οποιαδήποτε κόστος, επιδιώκουν να   διασφαλίσουν 31,5 δις στους δανειστές  της  Ελλάδας.

Να προασπίσουμε όλοι μαζί  τα συμφέροντα της χώρας.

Καλούμε το λαό να επιβάλλει  εκλογές για την ανάδειξη  νέας κυβέρνησης για την ανασυγκρότηση της χώρας και της κοινωνίας.

Να επιβάλλει εκλογές ΤΩΡΑ, που η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ μέσα σε λίγους μήνες απέδειξε την ανεπάρκειά της, και  ότι  βρίσκεται  σε διατεταγμένη υπηρεσία των δανειστών.  

Τώρα μπορούμε να τους σταματήσουμε.  Η ώρα  της  συνείδησης  των βουλευτών  έφτασε.

Η σιωπή και  η συναίνεση είναι συνενοχή στο έγκλημα της διάλυσης της χώρας μας.  

Ο λαός τώρα,  μπορεί και πρέπει να μιλήσει, με ένα ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ….»

Εν τω μεταξύ στην ΑΥΓΗ της Κυριακής (4-11-2012) δόθηκε στην δημοσιότητα η Διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ εν όψει τη Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης της παράταξης.

Η ΤΕ Βοιωτίας με σύνθημα  «Δύναμή μας είναι η συμμετοχή σας»,  ανακοινώνει ότι όσοι επιθυμούν να ενταχθούν και να συμμετέχουν στις διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ  μπορούν να απευθύνονται στην Οργανωτική Επιτροπή κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή (από 18:00 έως 21:00 ) και να δηλώνουν την συμμετοχή  τους.

Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ