Δ.Σ. Λιβαδειάς Live «Ο ίδιος άνθρωπος» (video)

Κοινοποίηση στα Social Media

«Ο ίδιος άνθρωπος που με γοήτευσε, ο ίδιος με απογοήτευσε», δήλωσε για τον δήμαρχο Λιβαδειάς Νίκο Παπαγγελή ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Γιάννης Αποστόλου μετά το τέλος της συνεδρίασης την Τετάρτη το βράδυ αφού όπως τόνισε ξεκίνησε δημιουργώντας προσδοκίες για κάτι καλύτερο αλλά τελικά η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο δήμο είναι θλιβερή.

Δείτε τις «δηλώσεις»

Στο τσουβάλι

Συνεχίζει η δημοτική αρχή Λιβαδειά την τακτική του τσουβαλιάσματος. Για ότι συμβαίνει φταίνε οι δημοσιογράφοι που τα γράφουν και μάλιστα έτσι γενικά και ανώνυμα: τα μέσα ενημέρωσης και οι δημοσιογράφοι. Και όποιον πάρει η μπάλα… Συνήθως όμως πρόκειται για αυτογκόλ όσων χρησιμοποιούν τέτοια επιχειρήματα.

Κατά ριπάς

Την ίδια τακτική συνεχίζει και ο Γιάννης Παλαμίδας. Βολές κατά της Πούλου με παράπλευρα πυρά και προς τον δήμαρχο. Ή μήπως στόχος είναι ο δήμαρχος και τα σκάγια βρίσκουν και την Γιώτα.

Ο «Χατζηπετρής»

Ποιος φταίει για την κατάργηση του Πανεπιστημίου της Λιβαδειάς; Μάλλον ο… «Χατζηπετρής». Για τους ΠΑΣΟΚους της πλειοψηφίας φταίει ο Σαμαράς, φταίει η κυβέρνηση, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, φταίει ο Σταθάς που πρότεινε εναλλακτική για ΤΕΙ, φταίνε οι κυβερνητικοί βουλευτές φταίει και ποιος δεν φταίει… Δεν φταίνε μόνο οι ίδιοι άσχετα αν το μόνο που έκαναν ήταν δύο συλλαλητήρια όλα και όλα και φυσικά δεν φταίει ο Βενιζέλος. Όλοι οι άλλοι στην «πυρά», ακόμα και ο δήμαρχος που «ανέλαβε ευθύνες που δεν του αναλογούν» και στους οδήγησε σε αυτή τη κατάσταση. Μα τόση υποκρισία πιά…