Με την Ομοσπονδία Γυναικών Βοιωτίας συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Φ. Παπαθωμά

Κοινοποίηση στα Social Media

papathgynΣυνάντηση με το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών Βοιωτίας, είχε η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά με θέμα τη συμμετοχή της Ομοσπονδίας στην  47η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, σε εκθεσιακό χώρο ειδικά διαμορφωμένο με δωρεάν παραχώρηση στους συμμετέχοντες παραγωγούς, μεταποιητές, τυποποιητές προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη προβολή πρωτογενή και δευτερογενή τομέα παραγωγής και υπηρεσιών των εταιρειών της Στερεάς Ελλάδας.

Η κ. Παπαθωμά μεταξύ άλλων τόνισε τη σημασία της εξωστρέφειας της Ομοσπονδίας, με παρουσίαση των δράσεών της (φιλανθρωπικές, πολιτιστικές, τουριστικές, επιχειρηματικές) καθώς και των μορφών εναλλακτικού τουρισμού.

«Μέσω των γυναικείων συλλόγων και των γυναικείων συνεταιρισμών που δραστηριοποιούνται στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας είναι απαραίτητο να προβληθούν οι δράσεις της γυναικείας επιχειρηματικότητας», είπε η Φ. Παπαθωμά και συμπλήρωσε: «Επίσης η πολιτιστική κληρονομιά, η ταυτότητά μας και γενικότερα οι γυναικείες δράσεις σε όλους τομείς, έτσι όπως αυτές εκφράζονται μέσω της Ομοσπονδίας Γυναικών Βοιωτίας είναι «δεδομένα», τα οποία οφείλουμε να αναδείξουμε και να προασπίσουμε».

Σε αυτή τη κατεύθυνση και στο πλαίσιο της συνεργασίας την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Επιμελητήριο Βοιωτίας, δίνει κατευθυντήριες γραμμές για αποτελεσματικότερη συμμετοχή ενώ η Αντιπεριφερειάρχης απευθύνει παράλληλα κάλεσμα για συμμετοχή στην ΠΕΛ σε όλες τις γυναίκες της Στερεάς που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά λαμβάνοντας υπόψη τη δωρεάν παραχώρηση του εκθεσιακού χώρου.