Είναι δολοφόνοι παιδιών, όχι τρομοκράτες. Μόνο δολοφόνοι παιδιών…

Κοινοποίηση στα Social Media

bostoniΟ 8χρονος που άφησε την τελευταία του πνοή στο δρόμο της Βοστώνης, η αδελφή του που έχασε το πόδι της από την ίδια έκρηξη, ένας δίχρονος με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και άλλα πέντε παιδιά κάτω των 15 χρόνων, που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης, δεν είναι θύματα τρομοκρατικής επίθεσης. Είναι θύματα στυγερών δολοφόνων, που έβαλαν τις βόμβες για να σκοτώσουν παιδιά. Είναι απλό. Σε αντίστοιχους μαραθώνιους δρόμους μέσα σε πόλεις, οι περισσότεροι που κάθονται στην άκρη και παρακολουθούν είναι παιδιά. Χαρούμενα παιδιά που χειροκροτούν γονείς, συγγενείς, μεγαλύτερα αδέλφια, ακόμη και τους παπούδες τους. Το γνώριζαν οι δολοφόνοι. Όλοι το γνωρίζουμε, γιατί όλοι έχουμε παρακολουθήσει τέτοιους αγώνες.

Ο 8χρονος Martin Richard, στεκόταν πίσω από τα κηγκλιδώματα, μαζί με τη μητέρα του και τις δύο αδελφές του, για να χειροκροτήσει τον πατέρα του που έτρεχε στο μαραθώνιο. Να τον χειροκροτήσει να τον αγκαλιάσει να τον συγχαρεί όταν θα τερμάτιζε, από έναν αγώνα που χρειάζεται μεγαλείο ψυχής και δύναμης για να τερματίσεις.

Ποιά δικαιολογία μπορεί να προβάλλει οποιοσδήποτε, για αυτό το μακελειό που έγινε στη Βοστώνη. Στο όνομα ποιάς ιδεολογίας σκοτώνεις παιδιά για να στείλεις μήνυμα. Πόσο τελειωμένος ως άνθρωπος μπορεί να είσαι, για να χρησιμοποιείς το θάνατο παιδιών, για την όποια επιδίωξή σου.

Πηγή : Hellas News