“Θέλουμε επιθετική και κυρίαρχη ομάδα”

Κοινοποίηση στα Social Media

velitsΤις πρώτες σκέψεις του για το πώς θέλει τον Λεβαδειακό στην επόμενη σεζόν εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας Γιάνσμικο Βέλιτς τονίζοντας ότι θέλει μια ομάδα επιθετική με σχέδιο και στρατηγική κάτι που όπως είπε φάνηκε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ενώ αυτό το σκεπτικό θα συνεχιστεί με περισσότερο εντατικούς ρυθμούς:

«Ο στόχος μου στο μέλλον για τον Λεβαδειακό είναι η ομάδα να παίζει ένα επιθετικό ποδόσφαιρο, ένα ποδόσφαιρο ανταγωνιστικό με ρυθμό και ενέργεια. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τα παιδιά παρουσίασαν ένα κομμάτι από αυτό το σκεπτικό. Θέλουμε να υιοθετήσουμε και μια στρατηγική στο παιχνίδι μας στο επόμενο πρωτάθλημα. Να έχουμε μια ομάδα που θα κυριαρχεί, που θα είναι πιεστική,που θα πρεσάρει ψηλά και θα διαχειρίζεται τη μπάλα με έναν διαφορετικό και καλύτερο τρόπο.

Και το σκεπτικό μας είναι να συνεχίσουμε σε αυτή τη γραμμή»

Ο Βέλιτς  είπε επίσης ότι και στο επόμενο παιχνίδι αλλά και στα φιλικά που θα ακολουθήσουν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής κι άλλοι παίκτες έτσι ώστε να πάρει μια ολοκληρωμένη εικόνα ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του σε όλο το υπάρχον έμψυχο δυναμικό της ομάδας:

«Υπάρχει εμπιστοσύνη από την πλευρά μου σε όλα τα παιδιά. Ακόμα δεν τους γνωρίζω όλους πάρα πολύ καλά και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν μια καλή ευκαιρία να πάρω μια καλύτερη εικόνα, πιο ολοκληρωμένη για κάποιους ποδοσφαιριστές. Υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι πρωταθλήματος που κι εκεί θα δούμε κάποια καινούργια παιδιά για να μπορέσουμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για το αγωνιστικό τους επίπεδο. Έτσι θα έχουμε ασφαλή συμπεράσματα μέχρι το τέλος και με κάποια φιλικά που θα κάνουμε και να έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές την ευκαιρία να δείξουν τις δυνατότητές τους.

Αυτό που μετράει πάνω απ’ όλα είναι οι παίκτες που έχουμε εδώ. Αυτούς έχουμε και τους εκτιμάμε πάρα πολύ. Και προσπαθούμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατόν.

Τα παιδιά δουλεύουν καθημερινά πολύ σκληρά και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν ανταγωνιστικοί και έδειξαν ένα μέρος της δουλειάς που γίνεται».

από http://stereasports.com