Δεν απέφυγε τη συζήτηση για το πανεπιστήμιο…

Κοινοποίηση στα Social Media

pastiliesΝα υποθέσουμε ότι η δημοτική αρχή, δεν έχει να πει και πολλά για το θέμα του απομακρυσμένου πλέον πανεπιστημιακού τμήματος.
Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά το γεγονός ότι το προεδρείο μετέτρεψε το αίτημα της αντιπολίτευσης για ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα το πανεπιστήμιο, σε τακτική συνεδρίαση με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Εκτός και αν το επικοινωνιακό επιτελείο του Δημάρχου, λανθασμένα κατά την άποψή μας, του πρότεινε αυτή την τακτική για να υποβαθμίσει το γεγονός, οτι η αντιπολίτευση δια της συλλογής των υπογραφών, “σύρει” τη δημοτική αρχή στη συζήτηση ενός θέματος που ο Νίκος Παπαγγελής προσπαθεί να αποφύγει, είτε για να διαγράψει τις όποιες αστοχίες ενδεχομενως του αναλογούν ή του χρεώνονται, είτε για να αποφύγει νέους εσωτερικούς τριγμούς καθώς δεν είναι λίγοι οι σύμβουλοί του που έχουν εκφράσει τη δυσφορία τους για τους χειρισμούς του στο θέμα.
Επειδή παραμένει άγνωστη η διάρκεια της νέας συνεδρίασης το viotianet συμβουλεύει όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη νεότερη συνεδρίαση…
“Παστίλιες για τον πόνο του άλλου” όπως λέει και ο Φιλέλληνας Χαβιέ Μπαρδέμ