Απίστευτο!!! Νέφτι στο νερό του Δημητριάδη…

Κοινοποίηση στα Social Media

dimitriadisΈνα απίστευτο γεγονός που φθάνει τα όρια της παράνοιας συνέβη στον Τάσο Δημητριάδη. Χθες το απόγευμα μετά την προπόνηση της Α.Ε.Λ. στο Κλειστό ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας της Λιβαδειάς άνοιξε το ψυγείο και πήρε το μπουκάλι του για να πιει νερό. Και πίνοντας διαπιστώθηκε οτι στο νερό είχε αναμιχθεί νέφτι. Αλλά ήδη ο Δημητριάδης είχε ρουφήξει κάποια ποσότητα. Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και με τη συνδρομή γιατρών ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Καταλαβαίνετε λοιπόν οτι έχουν κινητοποιηθεί οι πάντες και σίγουρα είναι ένα γεγονός που θα πρέπει να ερευνηθεί και αστυνομικά και δικαστικά. Διότι δεν μπορεί ξαφνικά το νερό να έγινε νέφτι στο μπουκάλι. Κάποιοι ή κάποιος έβαλαν το χέρι τους για να γίνει κάτι τέτοιο. Και μάλιστα στο συγκεκριμένο μπουκάλι που είχε το νούμερο (15) του Τάσου Δημητριάδη. Και θα πρέπει σίγουρα να γίνει σε βάθος έρευνα για να βρεθεί ο ένοχος.

Γιατί το γεγονός μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Να πούμε οτι το ψυγείο της ΑΕΛ στο Κλειστό ήταν κλειδωμένο και η ομάδα μετά τον αγώνα της Κυριακής πήγε σήμερα για πρώτη μέρα να κάνει προπόνηση και μετά έγινε αυτό που αναφέραμε. Βέβαια έτσι πως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση στο Κλειστό μόνο ευθύνη δεν μπορείς να ζητήσεις από κάποιον υπάλληλο αν είδε ή δεν είδε κάτι.

Θα σας ενημερώσουμε για τις περαιτέρω εξελίξεις…

Πηγή: www.stereasports.gr