Εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή από Ι.Χ. Φ. αυτοκίνητο στη Θήβα

Κοινοποίηση στα Social Media

Εξιχνιάσθηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, κλοπή σε βάρος 59χρονου ημεδαπού οδηγού Ι.Χ. Φ. αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε στις 4-11-2012 το απόγευμα στη Θήβα Βοιωτίας.

Συνελήφθησαν, μετά από ευρείες αναζητήσεις, δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 34 και 24 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα.

Ειδικότερα χθες το απόγευμα, οι δύο δράστες εκμεταλλευόμενοι ολιγόλεπτη απομάκρυνση του 59χρονου  οδηγού, ο οποίος είχε σταθμεύσει προσωρινά το όχημά του επί της 1ης χ/θ της Επαρχιακής οδού Θηβών – Λιβαδειάς, εισήλθαν σε αυτό και απέσπασαν το χρηματικό ποσό των (220) ευρώ. Ο 59χρονος επιστρέφοντας στο όχημά του αντιλήφθηκε τους δράστες, οι οποίοι τράπηκαν πεζή σε φυγή.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, στους οποίους καταγγέλθηκε το περιστατικό από τον παθόντα, ενήργησαν άμεσα εκτεταμένες αναζητήσεις και κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να εντοπίσουν τους δύο δράστες σε αγροτική περιοχή του Πυρίου Θηβών, πλησίον των σιδηροδρομικών γραμμών του Ο.Σ.Ε. και να τους συλλάβουν.

Οι δράστες αναγνωρίστηκαν από τον 59χρονο, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή τους το χρηματικό ποσό που είχαν αφαιρέσει από το όχημά του και του αποδόθηκε.

Επιπλέον, όπως προέκυψε,  είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράνομα στη χώρα μας, στερούμενοι παντελώς νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος τους θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.