Με επιτυχία και φέτος στη Θήβα το «3 με 3»

Κοινοποίηση στα Social Media

triaΜε πολύ μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 610 παιδιών πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Απριλίου το Τουρνουά Μπάσκετ «3χ3»,  που διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας (ΔΟΘ) σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας ( ΕΣΚΑΣΕ).

Το μπάσκετ είχε και φέτος την τιμητική του προσφέροντας στους μαθητές που συμμετείχαν στιγμές χαράς, παιχνιδιού και άθλησης.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου παραβρέθηκε στην αθλητική εκδήλωση για να ευχηθεί στους συμμετέχοντες νέους και νέες «Καλή Επιστυχία». Σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ επεσήμανε ότι ο Δήμος Θηβαίων στηρίζει κάθε αθλητική διοργάνωση, τονίζοντας παράλληλα τη σημασία του αθλητισμού στη ζωή των μαθητών, καθώς μέσα από τις αθλοπαιδιές, η κοινωνικοποίηση των παιδιών καθίσταται πιο ομαλή, αφού αναπτύσσουν το αίσθημα της συνεργασίας, μαθαίνουν να σέβονται τον συμπαίχτη τους, υιοθετούν την ευγενή άμιλλα, ενώ ταυτόχρονα γυμνάζουν το σώμα τους θωρακίζοντας την υγεία τους.

Επισυνάπτουμε από το site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) http://www.basket.gr το σχετικό δημοσίευμα για την εκδήλωση «3 με 3» στη Θήβα:

Εκατοντάδες παιδιά στο Τουρνουά «3 με 3» σε Θήβα και Αμπελόκηπους

Περισσότερα από χίλια παιδιά «αγκάλιασαν» το Τουρνουά «3 με 3» και το μπάσκετ, το Σαββατοκύριακο 6-7 Απριλίου 2013 (δείτε φωτογραφίες στο Facebook).

Στην Θήβα συμμετείχαν συνολικά 610 παιδιά (458 αγόρια και 152 κορίτσια). Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκαν ο Νίκος Δαγδελένης και η Αφροδίτη Τσαρουχά (Δημοτικό), ο Χρήστος Κατσαβρίας (Γυμνάσιο) και ο Παντελής Καραμαγκιώλης (Λύκειο).

Στους διαγωνισμούς Τριών Πόντων νικητές ήταν η Γεωργία Σούβλη και ο Άγγελος Καρράς (Δημοτικό) και ο Βαγγέλης Βλάχος (Γυμνάσιο – Λύκειο).

Στο Τουρνουά παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Θήβας Σπύρος Νικολάου, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος ΔΟΘ Ιωάννης Παπαδημητρίου, ο πρόεδρος ΕΣΚΑΣΕ και μέλος ΔΣ ΕΟΚ Χάρης Μελετίου, η δημοτική σύμβουλος Ιουλία Κόντου, ο αντιπρόεδρος ΔΣ ΔΟΘ Δημήτρης Κουτσοδήμος, το μέλος ΔΣ ΔΟΘ Παναγιώτης Καλαμπάκας, ο πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Θήβας Κώστας Χαρεμής, καθώς και οι προπονητές Σωτήρης Γερμανός και Γιάννης Κουτσοβασίλης από τον Άρη Θήβας και Στέφανος Δεφίγκος από τον Ηρακλή Θήβας.

Η CHAMPION, η SPALDING και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.