Σε ρεαλιστικά πλαίσια η συνάντηση της Αντιπροσωπείας του Δήμου Λεβαδεών με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ – Γιάννης Ταγκαλέγκας: Αισιοδούμε οτι άμεσα οι παροχές υπηρεσιών υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς προς τους πολίτες θα βελτιωθούν

Κοινοποίηση στα Social Media


Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, συνάντηση στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας στο γραφείο του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη μεταξύ του Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα και των εκπροσώπων των δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Νικόλαου Τζουβάρα και Κων/νου Πλιακοστάμου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα για τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς, όπως οι μετακινήσεις ιατρών για την κάλυψη των αναγκών όμορων νοσοκομείων και η ανάγκη κάλυψης των απαραίτητων εφημεριών σε Τμήματα του Γενικού Νοσοκομείου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Επίσης, αναλύθηκαν οι προοπτικές χρήσης του νέου ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού που αναμένεται καθώς και το πρόσφατο πρόβλημα που προέκυψε στις 24.10.2022 στην ηλεκτροδότηση.

Οι απαντήσεις που δόθηκαν από τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη ήταν σαφείς και με διάθεση πραγματοποίησης των απαραίτητων ενεργειών για τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών της περιοχής μας.
 
Ο κ. Σερέτης ενημέρωσε, επίσης, την αντιπροσωπεία σχετικά με τις ελλείψεις στο ανθρώπινο δυναμικό, τις απαιτούμενες προσλήψεις και την εξέλιξη των προκηρύξεων για θέσεις ιατρών που αναμένονται. Επιπλέον, συζητήθηκε και η ενδεχόμενη λειτουργία του ΤΟΜΥ το επόμενο χρονικό διάστημα, γι’ αυτό και την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ στο Δημαρχείο Λιβαδειάς.
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας τόνισε ότι μέσω της διεξαγωγής ενός εποικοδομητικού διαλόγου αναζητήθηκαν λύσεις και προοπτικές για ένα υγειονομικό ίδρυμα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών. Συνοψίζοντας, ανέφερε ότι έχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Φώτη Σερέτη στο πλαίσιο της μακράς γνωριμίας και φιλίας τους και αισιοδοξεί ότι άμεσα οι παροχές υπηρεσιών υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς προς τους πολίτες θα βελτιωθούν.