Με τον Π. Αγνιάδη συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΠΕΛ Γιάννης Γρανίτσας

Κοινοποίηση στα Social Media

pelΣυνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτη Αγνιάδη συναντήθηκε στη Λιβαδειά ο πρόεδρος της Πανελλήνιας ‘Έκθεσης Λαμίας Γιάννης Γρανίτσας ο οποίος επιχειρεί στην φετινή 47η διοργάνωση προσέλκυση περισσότερων ξένων αγοραστών και καλύτερη προβολή των επιχειρήσεων και των προϊόντων της Στερεάς Ελλάδας.

«Τα επιμελητήρια είναι βασικός πυλώνας της όποιας προσπάθεια κάνουμε. Εξετάζουμε πως μπορούμε και με την συνδρομή των Επιμελητηρίων να αξιοποιήσουμε τον θεσμό της έκθεσης, να έρθουν επιχειρήσεις από τη περιοχή με δραστηριότητες που έχουν σχέση είτε με την παραγωγή είτε με τις υπηρεσίας όπως τουρισμός και να κάνουμε μια προβολή αυτών μέσα από την έκθεση», σημείωσε ο κ. Γρανίτσας και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι θα βρούμε λύσεις οικονομικές με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, να φέρουμε ξένους αγοραστές οι οποίοι ενδιαφέρονται για τα ελληνικά προϊόντα».

Από την πλευρά του ο Π. Αγνιάδης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για μια έκθεση που ο επιμελητηριακό κόσμος θέλει να της δώσει ένα νέο στυλ και μια διεθνή εικόνα ώστε να προσελκύουμε πολλούς επισκέπτες και να προωθήσουμε τα προϊόντα στης περιφέρειας».

Σύμφωνα με τον κ. Αγνιάδης στην επίτευξη των στόχων της έκθεσης εκτός από τις βιομηχανίες και τις βιοτεχνίες θα παίξει ο πρωτογενής τομέας και ο τουρισμός.

«Τα 5 Επιμελητήρια σε συνεργασία με τον κ. Γρανίτσα καταρτίζουμε το πρόγραμμα και δώσουμε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εκθέσουν τα προϊόντα τους με τον καλύτερο τρόπο σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο ώστε να επιτευχθεί η περεταίρω προώθηση τους.