«Κάντο Μόνος Σου», από το ΣΕΚ

Κοινοποίηση στα Social Media

sek1Το «Κάντο Μόνος Σου», αποτελεί μία νέα σειρά δραστηριοτήτων που υλοποιείται από το ΣΕΚ Λιβαδειάς προς ενημέρωση και εκπαίδευση των δημοτών σε ενδιαφέροντα ζητήματα της καθημερινότητας που όλοι μας θα θέλαμε να γνωρίζουμε.

Κάντο Μόνος Σου  (ΝΟ1)

Είσαι Γονιός;  Κάντο Μόνος Σου !!!

Είναι πλέον δεδομένο ότι ιδιαίτερα  στους νέους ανθρώπους , στους μαθητές μας,  η ενασχόληση με το διαδίκτυο τείνει να υπερκεράσει κάθε άλλη ενασχόληση της καθημερινότητας. Μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα και στους κινδύνους που ελλοχεύουν, οι γονείς δεν  μπορούμε να επαναπαυόμαστε και να δηλώνουμε άγνοια. Πρέπει να ανακτήσουμε  τον έλεγχο και να προστατεύσουμε τα παιδιά μας.

Στο πλαίσιο της δράσης «Κάντο Μόνος Σου»  προσκαλούνται όλοι οι δημότες και ιδιαίτερα οι γονείς,  την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 18.30 στο εργαστήριο Πληροφορικής του ΣΕΚ Λιβαδειάς να ενημερωθούν από τους καθηγητές Πληροφορικής για εργαλεία και τεχνικές που πρέπει να γνωρίζει κάθε γονιός  έτσι ώστε να:

§  προστατέψει τα παιδιά του στο διαδίκτυο,

§  να  εφαρμόζει  γονικό έλεγχο στον υπολογιστή του παιδιού του,

§  και όταν απαιτείται, να μπορεί να ελέγχει τι βλέπει το παιδί του στο internet

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο τηλέφωνο  2261087887, 2261087888 (από 9:00-13:30 και 16:30-19:30)

 

Ο Δ/ντης

Δρ. Κωνσταντίνος Καλοβρέκτης