ΟΧΙ” στις παραιτήσεις και από τους τοπικούς προέδρους

Κοινοποίηση στα Social Media

ds-liv-001Στις 3 Απριλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Προέδρων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Λεβαδέων προκειμένου να συζητηθεί το μείζον θέμα που έχει προκύψει από την πρόθεση του Δημάρχου για υποβολή παραίτησης.

Οι απόψεις όλων των Προέδρων και των Τοπικών Συμβούλων ήταν προς μια κατεύθυνση:

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Δεν είναι δυνατό σήμερα στη δύσκολη εποχή που διανύουμε να αναστατώσουμε τις κοινωνίες που ζούμε και αγωνιζόμαστε για την καθημερινότητα και τα προβλήματα των δημοτών και να εγκαταλείψουμε τις θέσεις μας.

Το κενό εξουσίας που θα δημιουργηθεί θα είναι μεγάλο με συνέπειες που όλοι γνωρίζουμε.  Ήδη υπάρχει αγωνία και αβεβαιότητα στους Δημότες μας.

Οι λόγοι που δεν πρέπει να υλοποιήσει την πρόθεσή του για παραίτηση ο Δήμαρχος είναι:

–       Δεν είναι δίκαιο να αναλάβει την ευθύνη για την απώλεια του πανεπιστημιακού τμήματος γιατί δεν μπορεί να του καταλογισθεί ευθύνη από κανέναν, όταν μάλιστα στον αγώνα που έδινε η τοπική κοινωνία για τη διάσωσή του οι κυβερνητικοί βουλευτές του Νομού όχι μόνο δεν ασχολήθηκαν επί της ουσίας με το θέμα, αλλά δεν κράτησαν ούτε τους τύπους στις δημόσιες δηλώσεις τους.

–       Οι μάχες που έδωσε ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή ήταν συνεχείς και δυναμικές καθόλη τη διάρκεια της διαβούλευσης του σχεδίου «ΑΘΗΝΑ».

–       Ο Δήμος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και πρέπει να διοικηθεί.

–       Δεν θα προκύψει κανένα όφελος από την παραίτηση για τους Δημότες αλλά μόνο ζημιά.

Η αξιοπρέπεια το ήθος και η εντιμότητα του Δημάρχου έχουν καταγραφεί στη μακροχρόνια πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση και δεν θα κλονισθούν από τυχόν σχόλια κάποιων κακόβουλων ή καιροσκόπων αναλυτών και παραγόντων.

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ