Μαζικός Αθλητισμός στο δήμο Τανάγρας

Κοινοποίηση στα Social Media

Ξεκινούν οι αιτήσεις από Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου έως 13 Σεπτεμβρίου για το πρόγραμμα «Μαζικός Αθλητισμός – Αθλητισμός για Όλους» του Δήμου Τανάγρας

Ο Δήμος Τανάγρας συμμετέχει ως συμπράττων φορέας στο πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης με τίτλο «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας» (5μηνες συμβάσεις).

Σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ ΓΣΕΕ) και έπειτα από την υπογραφή σχετικού μνημονίου συνεργασίας, μια από τις ενέργειες που πρόκειται να υλοποιήσει είναι και ο Μαζικός Αθλητισμός – Αθλητισμός για Όλους.

Ήδη προ ημερών τελείωσε η διαδικασία, βάση της οποίας επελέγησαν από τη Γ.Σ.Ε.Ε. μέσω ΑΣΕΠ με μοριοδότηση δύο (2) καθηγητές φυσικής αγωγής, οι οποίοι θα απασχοληθούν για 5 μήνες στην παραπάνω δράση.

Η Δημοτική αρχή δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην έννοια του αθλητισμού, στη δημιουργία νέων αθλητικών υποδομών και στην ανάπτυξη των προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού- αθλητισμού για όλους.

Με νέες αθλητικές δραστηριότητες, τμήματα για όλες τις ηλικίες προσφέρεται σε όλους τους πολίτες η δυνατότητα άθλησης και αναψυχής.

Σκοπός του προγράμματος είναι η μύηση, η γνώση των κανόνων και η εξάσκηση στον αθλητισμό και στα αθλήματα που κατά καιρούς προτείνονται ως κύρια ενασχόληση και εκπαίδευση. 9στόσο μέσα από αυτήν την ενέργεια άμεσα αλλά και έμμεσα επιτυγχάνεται η αθλητική αγωγή και συμπεριφορά.

Τα αθλητικά προγράμματα προσφέρονται από το δήμο σε όλες τις ηλικίες, αλλά και σε ιδιαίτερες κοινωνικές ομάδες.

Στις αθλητικές αυτές δραστηριότητες περιλαμβάνονται σχεδόν όλα τα ατομικά αλλά και ομαδικά αθλήματα

Καλούνται λοιπόν οι δημότες που διαμένουν στην περιοχή του Δήμου Τανάγρας και επιθυμούν να μετέχουν στα τμήματα που θα δημιουργηθούν να εγγραφούν.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την 3η Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 13 Σεπτεμβρίου 2012 , στο Δημαρχείο Σχηματαρίου (Παμμ. Ταξιαρχών 1) .

Απαραίτητα Δικαιολογητικά για την εγγραφή:

1. Αίτηση (για ανήλικες) , (για ενήλικες)

2. Αίτηση και Υπεύθυνη Δήλωση γονέα ή κηδεμόνα (όταν πρόκειται για ανήλικες)

3. Πρόσφατη Ιατρική Βεβαίωση (εντός ενός έτους)

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 22623 – 51.103 (κα Λέτη Μαρίνα) και στην

ιστοσελίδα του δήμου Τανάγρας: www.tanagra.gr.

Τα τμήματα θα είναι και πρωινά και απογευματινά.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ