Κάλεσμα από το Εργατικό Κέντρο Θήβας

Κοινοποίηση στα Social Media

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, τα λόγια περισσεύουν. Έχασαν το νόημα τους. Δεν τα ακούει κανένας. Η εκλεγμένη από τον Ελληνικό Λαό Συγκυβέρνηση κατάντησε απλή εντολοδόχος των υπαλλήλων της Τρόϊκας. Ανίκανη να αντιδράσει. Πλήρως υποταγμένη στα συμφέροντα των λίγων και ισχυρών.

Εφαρμόζει πολιτικές που εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους και γενικά τους απλούς πολίτες της χώρας.

Πολιτικές που  ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία , τον ορυκτό πλούτο και τις επιχειρήσεις του δημοσίου.

Πολιτικές που καταργούν Οργανισμούς και  υπηρεσίες, χωρίς να υπολογίζουν τον αφανισμό των θέσεων εργασίας και την εξυπηρέτηση των πολιτών και της κοινωνίας.

Μέτρα και πολιτικές που εκτινάσσουν την ΑΝΕΡΓΙΑ και την ΥΦΕΣΗ χωρίς να εξασφαλίζουν τη σωτηρία της οικονομίας και της χώρας.

Πολιτικές που διαμορφώνουν ένα εργασιακό μεσαίωνα, που απεμπολούν την Εθνική κυριαρχία , που καταργούν το Ελληνικό Σύνταγμα και δημιουργούν ένα επικίνδυνα εκρηκτικό κλίμα στην κοινωνία.

Ο προϋπολογισμός και τα νέα βάρβαρα αντεργατικά, αντικοινωνικά και αναποτελεσματικά μέτρα που προωθούνται για ψήφιση στη Βουλή, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ .

Θα είναι η ταφόπλακα της ήδη εξαθλιωμένης Ελληνικής κοινωνίας.

Η κλιμάκωση του αγώνα είναι πλέον μονόδρομος.

 Ή εμείς ή αυτοί!

 Τίποτα δεν τελείωσε αν δεν πούμε εμείς την τελευταία λέξη!

Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο ΛΑΟΣ.

Δεν είναι ανίκητοι.

Εμείς έχουμε τη δύναμη.

Εμείς θα τους ανατρέψουμε!

Και τις πολιτικές τους και εκείνους που την στηρίζουν.

 Τώρα γενικός ξεσηκωμός.

Όλοι στους δρόμους, όλοι στην απεργία.

Να βουλιάξουν οι πλατείες, τα πεζοδρόμια, οι δρόμοι, στην Αθήνα


Το Εργατικό Κέντρο καλεί όλους τους εργαζόμενους, να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις των Αθηνών.

Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν, ως εξής:

Την Τρίτη 6.11.2012  και ώρα 8 το πρωί ,από το ΚΤΕΛ της Θήβας με ενδιάμεσες στάσεις στις 8.30 στο Σχηματάρι και 8.40 στα Οινόφυτα ,για την απεργιακή συγκέντρωση στο  Πεδίο του Άρεως.

Την Τετάρτη 7.11.2012 και ώρα 2,30 το μεσημέρι, από το ΚΤΕΛ της Θήβας με ενδιάμεσες στάσεις στις 3.00 στο Σχηματάρι και 3.15 στα Οινόφυτα. ,για το απεργιακό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος.

 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΘ