Θεοδώρου, Καραγιάννης και Νίκας Γιώργος και Χρήστος οι υποψήφιοι για τις επαναληπτικές εκλογές της 24ης Μαρτίου 2013 στο Δ.Δ. Κοκκίνου

Κοινοποίηση στα Social Media
kokkinoΣε συνέχεια της σχετικής απόφασης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για προκήρυξη επαναληπτικών εκλογών για την κάλυψη όλων των κενών θέσεων τακτικών και αναπληρωματικών συμβούλων στην Τοπική Κοινότητα Κοκκίνου του Δήμου Ορχομενού, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωσή μας, αναδείχθηκαν σε κοινό ψηφοδέλτιο τέσσερα νέα πρόσωπα που θέλουν να πάρουν τα χέρια τους την διοίκηση του εν λόγω Δημοτικού Διαμερίσματος.
Πρόκειται για τους κκ. Θεοδώρου Θεοφανή του Δημητρίου, Καραγιάννη Σπυρίδωνα του Χρήστου, Νίκα Γεώργιο του Χρήστου και Νίκα Χρήστο του Ιωάννη, οι οποίοι προέκυψαν ύστερα από κλήρωση ενώ συνολικά είχαμε 8 υποψηφιότητες.Για την ομαλή διεξαγωγή των επαναληπτικών εκλογών οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου συμφώνησαν στην κατάληξη ενός κοινού ψηφοδελτίου, ωστόσο βάση του σχετικού Νόμου, οι υποψήφιοι προτίμησαν να καταγραφούν ως υποψήφιοι του Συνδυασμού «Όραμα και Έργο», αφού ως γνωστόν ο Συνδυασμός της Μείζονος Μειοψηφίας του Δήμου στις εκλογές του 2010 είχε κερδίσει την πλειοψηφία στο Δ.Δ. Κοκκίνου.

Η ψηφοφορία θα διενεργηθεί την 24η Μαρτίου 2013, ημέρα Κυριακή, και θα αρχίσει την 07:00 π. μ. ώρα και θα λήξει την 19:00 μ. μ., στα υπ. αριθμ. 202 & 203 Εκλογικά Τμήματα (Δημοτικό Σχολείο Κοκκίνου – 1η & 2n αίθουσα αντίστοιχα) της Τοπικής Κοινότητας Κοκκίνου του Δήμου Ορχομενού.

από http://orchomenos-press.blogspot.gr/