Έκκληση από Γ. Καράμπελα σε Ν. Παπαγγελή να ανακαλέσει την παραίτηση

Κοινοποίηση στα Social Media

karampelasΈκκληση στον δήμαρχο Λεβαδέων Νίκο Παπαγγελή να ανακαλέσει την παραίτησή του απεύθυνε πριν από λίγο μέσα από το δελτίο ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας ο βουλευτής Βοιωτίας της Ν.Δ. Γιάννης Καράμπελας με αφορμή την δημοσιοποίηση του νέου ακαδημαϊκού χάρτη απ΄ όπου απουσιάζει η Λιβαδειά αφού το Πανεπιστήμιο μεταφέρεται στο Πάντειο.

Ο κ. Καράμπελας επεσήμανε μεταξύ άλλων:

«Γι΄ αυτή την εξέλιξη υπάρχουν διαχρονικές ευθύνες σε μικρό ή μεγάλο βαθμό όλων μας και εγώ αναλαμβάνω αυτές που μου αναλογούν.

Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή αυτό που προέχει είναι η Λιβαδειά να σταθεί όρθια.

Γι΄ αυτό απευθύνω έκκληση στον δήμαρχο Λεβαδέων το Νίκο Παπαγγελή να ανακαλέσει την απόφαση παραίτησης.

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τον τόπο μας ήδη ο δήμος Λεβαδέων αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα ενώ αναμένονται ακόμα πιο δύσκολες στιγμές.

Δεν πρέπει λοιπόν να δημιουργηθούν και άλλα χειρότερα προβλήματα για την Λιβαδειά και τους δημότες όπως το να μείνει ο δήμος ακέφαλος, να προκύψει δήμαρχος που οι πολίτες επέλεξαν ως σύμβουλο ή να στηθούν κάλπες.

Η Λιβαδειά δεν χρειάζεται νέες περιπέτειες. Όσοι έχουν αποφασίσει να παρατηθούν λόγω του ζητήματος του Πανεπιστημίου πρέπει να ανακαλέσουν την απόφασή τους και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο να παραμείνει και να προασπίσει τα συμφέροντα του δήμου στη δύσκολη συγκυρία που βρισκόμαστε ως χώρα και ως δήμος».