1ος θεσμικός εορτασμός «Μνήμης Λάμπρου Κατσώνη»

Κοινοποίηση στα Social Media

katsonisΟ Δήμος Λεβαδέων και ο Σύλλογος Λεβαδέων «Λάμπρος Κατσώνης» σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις για τον 1ο θεσμικό εορτασμό «Μνήμης Λάμπρου Κατσώνη», που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013 και ώρα 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Κρύας και την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013 και ώρα 11:00 στο Ιστορικό και Εθνολογικό Μουσείο (Νεροτριβή).

Βασικός ομιλητής στην εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο θα είναι ο πρόεδρος του Συλλόγου «Λάμπρος Κατσώνης» Δρ. Πάνος Στάμου, όπου θα παρουσιάσει τη σπουδαία δράση του Λιβαδείτη θαλασσομάχου. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τραγούδια για τον Λάμπρο Κατσώνη και τη Λιβαδειά από τη Δημοτική Χορωδία Λιβαδειάς.

Την Κυριακή θα τελεστεί δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Λιβαδειάς στις 10:45, ενώ στις 11:00 στο Ιστορικό και Εθνολογικό Μουσείο της Λιβαδειάς, στο υπόγειο της Νεροτριβής θα πραγματοποιηθεί ειδική ξενάγηση στην αίθουσα Λάμπρου Κατσώνη από μαθητές του τμήματος ΣΤ’2 του 5ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς.  Την ξενάγηση έχει επιμεληθεί η δασκάλα κα Έφη Μαυροειδή.