Στο Δήμο Λεβαδέων η αύξηση των κρουσμάτων συνεχίζεται

Κοινοποίηση στα Social Media
Συνεχίζεται η άνοδος των κρουσμάτων κορονοϊού στο Δήμο Λεβαδέων καθώς σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση του Ε.Ο.Δ.Υ ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων ανέρχεται σε 69, εκ των οποίων τα 2 νοσηλεύονται και τα 67 βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου τα ενεργά κρούσματα ανέρχονταν σε 53 με τα 5 να βρίσκονται σε νοσηλεία.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταγκαλέγκας σε δήλωση του αναφέρει:
«Στο Δήμο Λεβαδέων με βάση την έκθεση του Ε.Ο.Δ.Υ. επιβεβαιώνεται για 2η εβδομάδα η αυξητική τάση των κρουσμάτων. Όμως οι νοσηλείες, οι οποίες βρίσκονται μόνιμα σε χαμηλά επίπεδα, μειώθηκαν περαιτέρω.
Τα δύο αυτά δεδομένα αναδεικνύουν για μια ακόμη φορά τα οφέλη του εμβολιασμού, που διατηρεί τις νοσηλείες στον Δήμο μας σε αριθμητικά επίπεδα κοντά στο 0.
Η συνέχιση και η ολοκλήρωση του εμβολιαστικού προγράμματος σε συνδυασμό με την αυστηρή τήρηση των νέων υγειονομικών μέτρων που ισχύουν από σήμερα, είμαι σίγουρος ότι θα μας επιτρέψουν να επιστρέψουμε σε φυσιολογικότερους ρυθμούς ζωής.»
Σήμερα πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο Λιβαδειάς.
Διενεργήθηκαν 68 τεστ, εκ των οποίων τα 2 βρέθηκαν θετικά και θα ακολουθήσει περαιτέρω έλεγχος.
Οι έλεγχοι με rapid tests θα συνεχιστούν στον ίδιο χώρο έως και την παρασκευή Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου τις ώρες 9:00 με 14:00.