Στα 66 τα ενεργά κρούσματα στο Δ. Λεβαδέων-που γίνονται rapid tests

Κοινοποίηση στα Social Media

Σε 66 ανέρχονται τα ενεργά κρούσματα κορονοϊού στο Δ. Λεβαδέων με βάση την εβδομαδιαία αναφορά του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για τα δεδομένα της επιδημιολογικής επιτήρησης.

Από τα  κρούσματα τα 6 νοσηλεύονται και τα 60 βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα 2 Αυγούστου τα ενεργά κρούσματα στο Δήμο ανέρχονταν σε 56 και οι νοσηλευόμενοι σε 6.

Σε δήλωση του ο δήμαρχος Γιάννης Ταγκαλέγκας αναφέρει:

“Ο αριθμός των κρουσμάτων στον δήμο μας παραμένει στα ίδια επιδημιολογικά επίπεδα σε σχέση με την τελευταία εβδομάδα, ωστόσο δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Οφείλουμε να τηρούμε τα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας, να εμβολιαζόμαστε και να στοχεύουμε στην διατήρηση του αριθμού των κρουσμάτων σε επίπεδα χαμηλότερα από τον πανελλαδικό μέσο όρο.”

Στο πλαίσιο της συνεχούς επαγρύπνησης ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσουν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο της Λιβαδειάς (Καραγιαννοπούλου 1).

Συγκεκριμένα, οι έλεγχοι θα διεξαχθούν στις παρακάτω ώρες και ημέρες:

Τρίτη 10 Αυγούστου 2021 από τις 9:00 – 14:00
Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021 από τις 9:00 – 14:00

Επίσης αύριο Τρίτη 10 Αυγούστου,  έλεγχοι θα γίνουν και στο Κοινοτικό Κατάστημα Δαύλειας από τις 10:00 έως και τις 13:00 όπου το περασμένο Σάββατο ανιχνεύθηκαν 12 κρούσματα.

The post Στα 66 τα ενεργά κρούσματα στο Δ. Λεβαδέων-που γίνονται rapid tests first appeared on Sirios FM.