Με μεγάλη συμμετοχή η αποκριάτικη εκδήλωση του ΣΕΚ Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

sek2Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη πλέον αποκριάτικη γιορτή του Σχολικού Εργαστηριακού Κέντρου Λιβαδειάς στο πλαίσιο των δράσεων που αναπτύσσει για την ανάδειξη της τεχνικής εκπαίδευσης και του σημαντικού έργου που επιτελούν.

Την περασμένη Τετάρτη μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Λιβαδειάς επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του ΣΕΚ όπου μαθητές από την ειδικότητα Αισθητικής και Κομμωτικής της ΕΠΑ.Σ. (Επαγγελματική Σχολή)  μασκάρεψαν και χτένισαν, ενώ το τμήμα Βρεφονηπιοκομίας του ΕΠΑ.Λ (Επαγγελματικό Λύκειο)  σχεδίασε και μοίρασε μάσκες, κατασκευές των μαθητών.

Οι περισσότεροι από μικροί μαθητές των Δημοτικών που επισκέφθηκαν τους χώρους της εκδήλωσης διασκέδασαν στους ρυθμούς της αποκριάς ενώ γεύτηκαν και  λιχουδιές που τους κέρασαν οι διοργανωτές.

«Η εκδήλωση είχε ως σκοπό να χαρίσει στιγμές ξενοιασιάς, χαρά και χαμόγελο στους μικρούς φίλους, και να ενημερώσει δεδομένου της ευκαιρίας τους γονείς των παιδιών για τις δράσεις του Σ.Ε.Κ., και τις ειδικότητες του ΕΠΑ.Λ. και ΕΠΑ.Σ. Λιβαδειάς» δήλωσε ο διευθυντής του ΔΕΚ Κωνσταντίνος Καλοβρέκτης ο οποίος παράλληλα συνεχάρει για τις εκπαιδευτικούς: Παναγιώτα Κοβάνη, Αικατερίνη Μελινάκου της ΕΠΑ.Σ και Άννα Γλυκού του ΕΠΑΛ Λιβαδειάς για την επιτυχή  διοργάνωση της εκδήλωσης.

sek4

sek1

sek3