Τι δήλωσε ο Γ. Καράμπελας για το θέμα της άρσης ασυλίας του Η. Κασιδιάρη

Κοινοποίηση στα Social Media

karampelasΤην άρση ασυλίας του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη αποφάσισε η βουλή, μήνες μετά το χαστούκι του στη Λιάνα Κανέλλη στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής που προκάλεσε δυσμενή σχόλια για την Ελλάδα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Όσον αφορά στον Γιάννη Καράμπελα που δεν ψήφησε την άρση, ο βουλευτής Βοιωτίας σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι προέβη στην κίνηση αυτή σε μια προσπάθεια να αναδείξει την συνολική πτυχή του θέματος ότι δηλαδή δεν αρκεί μια καταδίκη της βίας από ένα δικαστήριο αλλά είναι αναγκαία η συνολική καταδίκη από την κοινωνία.

«Όλες οι μέχρι σήμερα δηλώσεις μου και η στάση μου είναι στάση καταδίκης των φαινομένων της βίας» σημείωσε σε δηλώσεις του ο βουλευτής της Ν.Δ. Γ. Καράμπελας.

«Στη σημερινή ψηφοφορία για τις άρσεις ασυλίας, έκανα λάθος, ψηφίζοντας τη μη άρση ασυλίας του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη. Το σκεπτικό μου ήταν να αναδειχθεί στην κοινωνία ότι δεν αρκεί μία καταδίκη της βίας από ένα δικαστήριο, αλλά από το σύνολο της κοινωνίας», αναφέρει χαρακτηριστικά σχετικό δελτίο Τύπου.

Παράλληλα ο κ. Καράμπελας δήλωσε σε όλους τους τόνους ότι καταδικάζει «κάθε μορφή βίας από όπου κι αν προέρχεται» γεγονός που όπως επισημαίνει το έχει αποδείξει σε όλη την πολιτική του διαδρομή.