Συνελήφθη 55χρονος για παράνομη εμπορία και διάθεση βεγγαλικών στα Βάγια

Κοινοποίηση στα Social Media

sylipsiΣυνελήφθη, σήμερα (13-03-2013) το πρωί στα Βάγια Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 55χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη εμπορία και διάθεση κροτίδων, βεγγαλικών και καψυλλίων καθώς και για παραβίαση νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί κατά τη διενέργεια αστυνομικού ελέγχου σε κατάστημα ψιλικών, κατελήφθη ο 55χρονος ιδιοκτήτης, να διαθέτει προς πώληση, συνολικά (1.412) τεμάχια κροτίδων, βεγγαλικών, καψυλλίων περιφερειακής επίκρουσης για πιστόλι φωτοβολίδων, διαφόρων τύπων και μεγεθών, καθώς και ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων, χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή.

Οι ανωτέρω ποσότητες, οι οποίες ήταν επιμελώς κρυμμένες μέσα σε κουτιά, σε διάφορα σημεία του καταστήματος, κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, εν όψει του εορτασμού των Αποκριών, θα συνεχισθούν αμείωτα στοχεύοντας στην αποτροπή της παράνομης εμπορίας και διάθεσης κροτίδων και βεγγαλικών, προκειμένου να αποφευχθεί η πρόκληση ατυχημάτων σε βάρος χρηστών και ανυποψίαστων πολιτών.