Διαδήλωση στη Βουλή χωρίς κανένα διακριτικό…(video-foto)

Κοινοποίηση στα Social Media

diamartiria-livΜε τον κακό της εαυτό ήρθε και πάλι αντιμέτωπη η Λιβαδειά στην κοινή κινητοποίηση που πρότεινε ο Δήμαρχος Λεβαδέων στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου και πραγματοποιήθηκε τελικά χθες έξω από τη Βουλή.

Όλες οι θιγόμενες περιοχές συμμετείχαν με βουλευτές, φοιτητές, φορείς, πανό και πολύ περισσότερο κόσμο από την αντιπροσωπεία της Λιβαδειάς.

Δυστυχώς όμως η Βοιωτική πρωτεύουσα πέρασε και πάλι απαρατήρητη, καθώς το πανό που κρατούσαν στα χέρια τους οι Βοιωτοί δεν έφερε κανένα διακριτικό (ρολόι, Έρκυνα κ.α.) που να παραπέμπει στη Λιβαδειά προκειμένου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το αίτημα για απόσυρση (συνολική) του σχεδίου Αθηνά.

Εμείς φυσικά από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν επειδή γνωρίζουμε πρόσωπα αντιληφθήκαμε οτι υπήρξε αντιπροσωπεία που συμμετείχε στη διαδήλωση αλλά εκτός από εμάς δεν το κατάλαβε μάλλον κανείς άλλος.

Επίσης πρέπει να καταθέσουμε μία ακόμη πληροφορία που επιβεβαιώνει τη σπασμωδικότητα των κινήσεων της Λιβαδειάς, τον αιφνιδιασμό της και τη γύμνια της στη διεκδίκηση.

Σύμφωνα με πηγές οι συμμετέχοντες δεν είχαν εξασφαλίσει την απαιτούμενη άδεια για να συναντήσουν εκπροσώπους κομμάτων και τον πρόεδρο της Βουλής. Αυτό το πρόβλημα το έλυσε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάς ο οποίος ούτε διαψεύσει αλλά ούτε επιβεβαιώνει τη συγκεκριμένη πληροφορία.

Παραθέτουμε τα σχετικά ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος και της ιστοσελίδας Ζούγκλα

Φοιτητές του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων διαμαρτύρονται στο κέντρο της Αθήνας

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013, 12:26

 

Ads by Google
Μείωσε τα ασφάλιστρα σου
Ασφάλισε το αυτοκίνητό σου στην AIG από 127€. Επωφελήσου τώρα!
www.aig-direct.gr

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάργηση του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων πραγματοποιούν έξω από τη Βουλή καθηγητές, φοιτητές, κάτοικοι της Ζακύνθου, ο αντιπεριφερειάρχης Διον. Μυλωνάς καθώς και οι μητροπολίτες Ζακύνθου και Δωδώνης.

http://www.kaltura.com/index.php/extwidget/openGraph/wid/1_hwqgu2al

Κλειστή είναι η Βασιλίσσης Σοφίας.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης

και

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=263278