Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά στην Ενοριακή Στέγη Γερόντων – Μ.Φ.Η. “Ο Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας” Πυρίου Θηβών

Κοινοποίηση στα Social Media

Την Τετάρτη 21/4 επισκέφθηκε την Ενοριακή Στέγη Γερόντων” Ο Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας” Πυρίου Θηβών, η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ. Φανή Παπαθωμά.

Την υποδέχθηκε ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Πάτερ Μιχαήλ Κατσίνας , ο οποίος της προσέφερε μία εικόνα του Αγίου Αθανασίου και ο Διευθυντής κ. Σταύρος Μακαρίου, ο οποίος της χάρισε μία Πασχαλινή λαμπάδα, δημιούργημα των φιλοξενούμενων ηλικιωμένων.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ανταλλαγής ευχών λόγω των ημερών του Πάσχα ενώ τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας και οι κανόνες πρόληψης κατά του Covid 19. 
Οι φιλοξενούμενοι της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων βρίσκονταν στις βεράντες όπου απόλαυσαν το ηλιόλουστο πρωινό και το δεκατιανό γεύμα τους.
Η κ. Παπαθωμά ευχήθηκε σε όλους τα χρόνια πολλά, εξήρε το έργο μας, ενημερώθηκε εκ νέου για τις ανάγκες και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να στηρίζει, όπως έκανε όλο αυτόν τον καιρό, το Ιδρυμά μας.