Αγωνιστικό συλλαλητήριο

Κοινοποίηση στα Social Media

Το Εργατικό Κέντρο Θήβας συμμετέχει στο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που προκήρυξε η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την ΤΕΤΑΡΤΗ 31/10 ημέρα κατάθεσης του προϋπολογισμού στις 18:00 στα Προπύλαια, για τις περικοπές στην παιδεία, στην υγεία  και στις κοινωνικές παροχές.

Ένας προϋπολογισμός σκληρός και άδικος που επιβαρύνει δραματικά την κοινωνία με λιτότητα, φόρους, χαράτσια προς όφελος των απαιτήσεων των  δανειστών και του κεφαλαίου εξαθλιώνοντας ακόμα περισσότερο τους ήδη επιβαρυμένους πολίτες της χώρας.

Ένας σχεδιαζόμενος προϋπολογισμός με νέες ανατροπές στα εργασιακά δικαιώματα που απέμειναν, θέλοντας να μετατρέψουν τους εργαζόμενους σε σκλάβους χωρίς να αντιμετωπίζουν τα αυξανόμενα χρέη και ελλείμματα παρά μόνο να διευρύνουν τα κέρδη  και τα προνόμια των τραπεζιτών και μεγαλοεπιχειρηματιών.

Η κυβέρνηση πρέπει πλέον να σταματήσει επιτέλους να παίζει το ρόλο του τροχονόμου και να λέει ΝΑΙ σε όλα, να ορθώσει ανάστημα και να διαπραγματευτεί για τα συμφέροντα προς όφελος των εργαζομένων, των συνταξιούχων  και γενικότερα των πολιτών και όχι προς όφελος του κεφαλαίου.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στο Συλλαλητήριο.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ