Στα Τέμπη έφτασε ο Τ. Οικονόμου στην πορεία του προς την Αλεξανδρούπολη

Κοινοποίηση στα Social Media

oikonomoytakisΣτα Τέμπη βρίσκεται σήμερα ο αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς Τάκης Οικονόμου που την Περασμένη Τετάρτη ξεκίνησε με τα πόδια για την Αλεξανδρούπολη σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την μέχρι σήμερα στάση της ηγεσίας της ΓΣΕΕ.

Ο κ. Οικονόμου πρόσφατα εξελέγη αντιπρόσωπος του Ε.Κ. Λιβαδειάς στη ΓΣΕΕ η οποία πραγματοποιεί το συνέδριό της στην Αλεξανδρούπολη στις 22 Μαρτίου.

«Θα διανύσω 750  χιλιόμετρα, όσο και ο βασικός μισθός που κόπηκε. Στόχος μου είναι να γίνει γνωστό το συνέδριο. Οι άνεργοι και οι εργαζόμενοι να είναι πρωταγωνιστές. Επίσης θα μεταφέρω την διαμαρτυρία των συναδέλφων μου για τα όσα δεν έπραξε η ηγεσία του συνδικαλιστικού κινήματος και την απαίτηση για αλλαγή», είδε δηλώσει σχετικά ο κ. Οικονόμου.

Χθες τον Τ. Οικονόμου συνάντησαν στο Κιλελέρ ο πρόεδρος του Ε.Κ. Λιβαδειάς και βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΕΙΖΑ ΕΚΜ Γιάννης Σταθάς και ο γραμματέας του Ε.Κ. Γιώργος Καρβούνης.

Εμψύχωσαν με την παρουσία τους τον κ. Οικονόμου ο οποίος δήλωσε αποφασισμένος να ολοκληρώσει την προσπάθειά του και να μεταφέρει στο συνέδριο με τον τρόπο αυτό τις αγωνίες των εργαζομένων που καθημερινά του στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης.