“Έφυγε” ο πρόεδρος των συνταξιούχων δημοσίου Βοιωτίας Δημήτρης Παπιώτης

Κοινοποίηση στα Social Media

Σε ηλικία 72 ετών έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων του Δημοσίου Βοιωτίας, Δημήτρης Παπιώτης. 

   Με θλίψη και συγκίνηση των αποχαιρετούν τα μέλη του σωματείου που ανακοίνωσαν και το θάνατο του:

“Εμείς, οι συνταξιούχοι του Δημοσίου του Ν. Βοιωτίας με γνήσια θλίψη ανακοινώνουμε το θάνατο του προέδρου του Σωματείου μας, του Δημήτρη Παπιώτη.

   Ο Δημήτρης Παπιώτης υπηρέτησε με συνέπεια το Συνδικαλιστικό Κίνημα των συνταξιούχων του Δημοσίου του Νομού μας κι από τη θέση του Προέδρου, με αγωνιστικό πνεύμα, πάντα με το θάρρος της γνώμης και κυρίως με την εμπνευσμένη και, με την καθ’ όλα αξιόλογη και αξιομνημόνευτη πολιτική που ανέπτυξε κι έδωσε λύση σε πολλά και σε φλέγοντα θέματα των συνταξιούχων του Δημοσίου κι όχι μόνο.

   Άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στα Συνδικαλιστικά τεκταινόμενα της επαρχίας Λιβαδειάς με τη συνεπή δράση του που ξεκινάει από τα νεανικά του χρόνια.

   Οραματιστής, αληθινός καθοδηγητής, αδιαπραγμάτευτα και μέχρι το τέλος μαχητής, έχοντας πίστη στο δίκιο των πανανθρώπινων ιδανικών του ανθρωπιστικού συνδικαλισμού, πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις και αναδείχθηκε ως κυρίαρχη φυσιογνωμία ξεχωριστού μαχητή ανθρώπου, που ήταν πάντα έτοιμος να θέσει στο περιθώριο κάθε συντεχνιακή διεκδίκηση προκειμένου να υπερασπισθεί και να αναδείξει τον υπερέχοντα στόχο του συνδικαλιστικού κινήματος του τόπου μας.

   Εμείς που μείναμε πίσω, δίνουμε ξανά την υπόσχεση πως θα συνεχίσουμε τον ωραίο δρόμο του αγώνα ακολουθώντας τα δικά του βήματα..”

Με μεγάλη θλίψη τον αποχαιρετά και η Κ.Ο Λιβαδειάς του ΚΚΕ, σημειώνοντας:

«Ο σ. Τάκης ασπάστηκε την ιδεολογία του μαρξισμού – λενινισμού και εντάχθηκε στο ΚΚΕ από τα νιάτα του. Έδωσε το ”παρών” σε όλους τους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες του λαού.

Διετέλεσε πρόεδρος του Σωματείου ΠΥΡΚΑΛ, μέλος του ΔΣ της ΠΟΕΜ, πρόεδρος του Σωματείου εφοριακών επαρχίας Λιβαδειάς, ενώ υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Σωματείου συνταξιούχων Δημοσίου Λιβαδειάς.

Παλικαρίσια στάθηκε και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, που τον στέρησε τόσο γρήγορα από κοντά μας και από την αγαπημένη του οικογένεια.

Η ΚΟ Λιβαδειάς εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην σύντροφο της ζωής του Σωτηρία και στα παιδιά του Αλέκα και Γιώργο».

Η κηδεία του Δ. Παπιώτη θα γίνει το πρωί της Τρίτης στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Σπερχειάδα.

The post “Έφυγε” ο πρόεδρος των συνταξιούχων δημοσίου Βοιωτίας Δημήτρης Παπιώτης first appeared on Sirios FM.