Ανδρέας Κουτσούμπας Βουλευτής ΝΔ Βοιωτία

Παρεμβάσεις Κουτσούμπα για θέματα της Βοιωτίας

Κοινοποίηση στα Social Media

Για τις κοινοβουλευτικές του παρεμβάσεις ενημερώνει με σχετικό δελτίο τύπου ο βουλευτής Βοιωτίας της ΝΔ Ανδρέας Κουτσούμπας.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

  1. Μετά από επικοινωνία του με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών Σ. Πέτσα εξασφαλίστηκε η ενίσχυση του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων με το ποσό των 100.000 ευρώ για την κάλυψη των ζημιών από τις πρόσφατες θεομηνίες που έπληξαν την περιοχή
  2. Ο κ. Κουτσούμπας πληροφορούμενος το αίτημα – διαμαρτυρία του Δημάρχου Θηβαίων και πολιτών της περιοχής Ελαιώνα – Υπάτου για την ακύρωση τοποθέτησης στηθαίου στη περιοχή ” Μπογιάννη ” της Τ.Κ Ελαιώνα, μοναδικό σημείο πρόσβασης των αγροτών στα αγροτεμάχιά τους, ζήτησε την παρέμβαση του Υπουργού Υποδομών – Μεταφορών Κ. Καραμανλή για εξεύρεση ασφαλούς λύσης πρόσβασης των.
  3. Κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ο κ. Κουτσούμπας τόνισε μεν την ανάγκη μετάβασης της χώρας για την κάλυψη των αναγκών ενέργειας στις ΑΠΕ ζήτησε όμως από τον παριστάμενο Υπουργό Ενέργειας κ. Σκρέκα και από τα μέλη της επιτροπής ΡΑΕ την ενεργοποίηση των ελεγκτικών μηχανισμών της πολιτείας για τον έλεγχο της τήρησης των όρων εγκατάστασης και των διατάξεων της νομοθεσίας και ειδικότερα μετά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής για τυχόν υπερβάσεις και μη τήρηση των όρων εγκατάστασης των ανεμογεννητριών στη περιοχή Ελικώνα – Άσκρης.

The post Παρεμβάσεις Κουτσούμπα για θέματα της Βοιωτίας first appeared on Sirios FM.