ΣΥΡΙΖΑ: Φθηνός αντιπερισπασμός η προανακριτική κατά του Νίκου Παππά

Κοινοποίηση στα Social Media

Για φθηνό αντιπερισπασμό που επιχειρεί να βάλει φρένο στην ανεξέλεγκτη κατάρρευση της κυβέρνησης Μητσοτάκη κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σχολιάζοντας την πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής εις βάρος του Νίκου Παππά σε σχέση με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και την κατά την ΝΔ πρωτοβουλία του να παροτρύνει τον επιχειρηματία Καλογρίτσα να δημιουργήσει τηλεοπτικό σταθμό.

Το αίτημα για συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής εις βάρος του κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία έρχεται σε μία χρονική στιγμή που η κυβέρνηση κατηγορείται για φαινόμενα αστυνομικής καταστολής με ξυλοδαρμούς πολιτών πχ πρόσφατα γεγονότα στην πλατεία Νέας Σμύρνης κι ενώ η δημοτικότητά της βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση λόγω της αδυναμίας της να διαχειριστεί την πανδημία με αποτέλεσμα δεκάδες πολίτες να πεθαίνουν καθημερινά εκτός ΜΕΘ καθώς τα νοσοκομεία ανοχύρωτα λόγω των κυβερνητικών επιλογών βρίσκονται σε αδυναμία να αντιμετωπίσουν τα περιστατικά covid-19.

To oξύμωρο είναι ότι η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη εγκαλεί την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Παππά με αφορμή τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες την ώρα που με πρόσχημα την πανδημία απήλλαξε τους ιδιοκτήτες των καναλιών από την υποχρέωση καταβολής της ετήσιας δόσης ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, βάζοντάς τους να καταβάλουν μόλις 50.000 ευρώ!.

Κι ενώ βεβαίως, σχολιάζουν στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία φρόντισε προηγουμένως να “ενισχύσει” τα κανάλια με γενναία ποσά από την περίφημη “λίστα Πέτσα” για διαφημίσεις που εκ του νέου θα έπρεπε να μεταδίδονται δωρεάν!

από newsique.gr