Πραγματοποίηση διαμαρτυρίας στη θέση “Σταυρός” της Κοινότητας Κυριακίου

Κοινοποίηση στα Social Media

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι, σήμερα Τρίτη 16 Μαρτίου 2021, πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία στην θέση “Σταυρός” της Κοινότητας Κυριακίου, ύστερα από κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κυριακίου “Πολιτιστική Δράση” με κύριο στόχο την αποτροπή της διέλευσης των μηχανημάτων εταιρίας για την επέκταση αιολικού πάρκου και συγκεκριμένα την τοποθέτηση δύο επιπλέον ανεμογεννητριών σε υφιστάμενο πάρκο, που αδειοδοτήθηκε κατά το έτος 2001.

Στην διαμαρτυρία παρευρέθηκαν οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δήμου Λεβαδέων και Βουλευτής κ. Γιώτα Πούλου, ο κ. Νώντας Κοτσικώνας και ο κ. Δημήτριος Καραμάνης, ο Αντιδήμαρχος των Δημοτικών Ενοτήτων κ. Μιχάλης Σαγιάννης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, κ. Ιωάννης Δήμου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Κυριακίου κ. Ιωάννης Λαζάρου, καθώς και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Στερεάς Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος και κ. Λιάνα Καραβασίλη, ο ειδικός συνεργάτης Δημάρχου Λεβαδέων κ. Δημήτριος Μίχας και πλήθος πολιτών.

Στην τοποθεσία αργότερα παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας και έπειτα από προτροπή του, αποφασίστηκε 48ωρη αναστολή των εργασιών, με σκοπό την συζήτηση του θέματος στο επικείμενο Δημοτικό Συμβούλιο Λεβαδέων, αύριο Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021.