Ημερίδα Ενημέρωσης για την αξιοποίηση χρηματοδοτικού προγράμματος

Κοινοποίηση στα Social Media

imeraidΠραγματοποιήθηκε, χθες, ημέρα Τετάρτη 6 Μαρτίου, στην Αιδηψό, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου,, Ημερίδα Ενημέρωσης για την αξιοποίηση του χρηματοδοτικού προγράμματος:

  «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης  – Τουρισμού – Εμπορίου – Υπηρεσιών στο πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2007-2013»  σε συνεργασία των φορέων της  Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας-Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας , του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, της ΑΝ. ΔΙΑ. Στερεάς Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Εύβοιας παρουσία των Περιφερειακού Συμβούλου & Διευθύνοντος Συμβούλου της ΑΝ.ΔΙΑ Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας, κ. Γρηγόριου Ντάνου, του Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, κ. Λετώνη Ιωάννη, & των εκπροσώπων  του ΕΒΕ Ευβοίας, κ. Μπαρούτα Κωνσταντίνου και Γούδα Ιωάννη .

Έγινε αναλυτική παρουσίαση, του προγράμματος «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης – Τουρισμού – Εμπορίου & Υπηρεσιών» από τον Υπεύθυνο του Προγράμματος.

Αναλύθηκαν οι επιμέρους παράμετροι και συζητήθηκαν βασικά θέματα με τους παρευρισκομένους για τη διαδικασία υποβολής φακέλου υποψηφιότητας από επιχειρηματίες και υποψήφιους επενδυτές.

Ο Οδηγός του προγράμματος με τα παραρτήματά του είναι αναρτημένα στις ιστοσελίδες της ΕΥΔ ΕΠΑΕ http://www.antagonistikotita.gr, του ΕΣΠΑ www.espa.gr, του ΕΦΕΠΑΕ www.efepae.gr και της ΑΝ.ΔΙΑ www.andia.gr.

Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν στην ΑΝ.ΔΙΑ Στερεάς Ελλάδας στο τηλέφωνο 22310-67047&67498 και στο  Γραφείο Εξυπηρέτησης Επενδυτών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο τηλέφωνο 22313-51218.

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΦΛΑΣ                                                  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΝΤΑΝΟΣ

                                                                                                               

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης