Ποια σχολεία κλείνουν αύριο…

Κοινοποίηση στα Social Media

Κλειστά σχολεία (δημοτικά και νηπιαγωγεία) ή αλλαγή της ώρας προσέλευσης των μαθητών και των μαθητριών, φέρνει ο ολικός παγετός και το ενδεχόμενο ενός νέου κύματος κακοκαιρίας από τη Δευτέρα.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η περιφέρεια μεταθέτει την έναρξη λειτουργίας των σχολείων στις 10.00 καλώντας τους δήμους ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες να αποφασίσουν για τα σχολεία στα διοικητικά τους όρια.

Η ανακοίνωση της περιφέρεις:

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού, κατόπιν συνεννόησης με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας και λόγω του παγετού που επικρατεί σε αρκετές περιοχές, αποφασίστηκε για αύριο, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, η μετάθεση της ώρας έναρξης λειτουργίας των σχολικών μονάδων στις 10.00 πμ.

Αναλόγως, θα προσαρμοστούν και τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι από τις μετακινήσεις κλπ.

Κατά τόπους και ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν,

οι δημοτικές αρχές δύνανται να αποφασίσουν για τη λειτουργία ή μη των σχολικών μονάδων χωρικής τους αρμοδιότητας.

Έτσι αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στους δήμους Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας, Ορχομενού, Αλιάρτου Θεσπιέων και Θηβαίων ενώ στο δήμο Λεβαδέων θα λειτουργήσουν μετά τις 10.00.