Έλεγχοι για κορονοϊό στη Λιβαδειά

Κοινοποίηση στα Social Media

Για δεύτερη φορά, πραγματοποιήθηκαν, στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς προληπτικοί έλεγχοι για ανίχνευση του ιού Covid 19,  την Τρίτη 27 Οκτωβρίου. Οι έλεγχοι στους δημότες που προσήλθαν, διενεργήθηκαν από τον Ε.Ο.Δ.Υ και από την Π.Ε Βοιωτίας με τη συνδρομή και του Δήμου Λεβαδέων.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταγκαλέγκας ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της δράσης και ιδιαίτερα την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, για την άψογη συνεργασία και το συντονισμό.

Ευχήθηκε για μια ακόμα φορά υπομονή και δύναμη σε όλους και τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή είναι στις επάλξεις και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των δημοτών.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη επίσημα τα αποτελέσματα των ελέγχων σε αντίθεση με τους ελέγχους που έγιναν την περασμένη Πέμπτη, που δημοσιοποιήθηκαν άμεσα,  εντείνοντας τις φημολογίες ότι έχουν βρεθεί αρκετά θετικά δείγματα.

Τελικά όπως έγινε γνωστό, νωρίτερα, διενεργήθηκαν 300 rapid test και εντοπίστηκαν 8 θετικά δείγματα που τέθηκαν σε επανέλεγχο και τα αποτελέσματα αναμένονται την Πέμπτη.

 Ο Δήμος Λεβαδέων την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στις 08:30 το πρωί, σε συνεργασία με την Δικαστική Αρχή και τον Δικηγορικό Σύλλογο θα βρίσκεται στο Δικαστικό Μέγαρο Λιβαδειάς, για ελέγχους σε όλο το προσωπικό του Μεγάρου καθώς και στους δικηγόρους του Δήμου.