Πρόσκληση από το Επιμελητήριο για τηλεημερίδα ΓΕΦΥΡΑ

Κοινοποίηση στα Social Media
Το Επιμελητήριο Βοιωτίας στο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών του για το νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ

σας προσκαλεί σε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ. 

Ποιοι οι δικαιούχοι και πως μπορούν να αιτηθούν κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 12:00Κεντρικός ομιλητής: ο κ. Φώτης Κουρμούσης

Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών

Σκοπός της τηλε-ημερίδας είναι η πληροφόρηση των δυνητικών δικαιούχων (ελεύθερων επαγγελματιών, φυσικών προσώπων με ατομική επιχείρηση σε κλάδους που έχουν πληγεί, εταίρων προσωπικών ή κεφαλαιουχικών εταιριών των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί υποχρεωτικά κ.α.) για την επιδότηση δανείων με υποθήκη στην 1η κατοικία, όσων επλήγησαν οικονομικά από τις συνέπειες της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης του COVID-19 (ν. 4714/2020).

Ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, κ.Φώτης Κουρμούσης, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ και ύστερα θα απαντήσει σε ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Δεδομένης της δυσχερούς οικονομικής συγκυρίας, η ενημέρωση και η συμμετοχή των ενδιαφερομένων μελών μας κρίνεται σημαντική. 

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν το e-mail τους (και την επωνυμία της επιχείρησης), στο οποίο θα τους αποσταλεί το link, μέσω του οποίου θα λάβουν μέρος στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη, στο e-mail: epimviot@otenet.gr   έως την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020.