Λιγότερες μάσκες στα σχολεία. Άγονο ένα μέρος του διαγωνισμού της ΚΕΔΕ

Κοινοποίηση στα Social Media

Το σύνολο σχεδόν των δημάρχων της Βοιωτίας σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτύπωσαν τον αγώνα δρόμου για την διανομή των μασκών στα σχολεία.

Αυτό όμως που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ακόμη και τόσο γνωστό είναι οτι το ελεγκτικό συνέδριο έκρινε άγονο ένα μεγάλο μέρος του διαγωνισμού της ΚΕΔΕ για την προμήθεια του υγειονομικού υλικού,  με αποτέλεσμα στα σχολεία να φτάνει μικρότερος αριθμός μασκών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες επίσης, σε πολλές περιπτώσεις στα τυποποιημένα κουτιά που παραδόθηκαν σε δήμους το περιεχόμενο είναι μικρότερο και δεν ανταποκρίνεται στον αριθμό των μασκών που αναγράφεται εξωτερικά.

Σε κάθε περίπτωση οι μάσκες που φτάνουν στα σχολεία είναι λιγότερες και προφανώς οι όποιες ανάγκες προκύψουν τις πρώτες ημέρες λειτουργίας των σχολείων θα επιβαρύνει τους δήμους.

Δείτε τις αναρτήσεις των δημάρχων και του δημάρχου Λεβαδέων όπου είχε και το συντονισμό διανομής στους δήμυς της Βοιωτίας:

Μάσκες, μάσκες, μάσκες και αντισηπτικά παντού.Μοιράσαμε τις μάσκες σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας, αλλά και προς όλους…

Δημοσιεύτηκε από John Tagalegas στις Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020

Παραλάβαμε σήμερα το πρωί την πρώτη παρτίδα μασκών μέσω ΚΕΔΕ για τους μαθητές του Δήμου μας,από το δημαρχείο …

Δημοσιεύτηκε από Βουλα Καραλη στις Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020

Η φετινή σχολική χρονιά ξεκινά με κανόνες και μέτρα ασφαλείας πρωτόγνωρα για όλους. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και στο τέλος θα είμαστε όλοι ασφαλείς και υγιείς. Καλή χρονιά!!!

Δημοσιεύτηκε από Γιωργος Αναστασίου στις Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020