Τα συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελλαδικών

Κοινοποίηση στα Social Media

Μήνυμα του βουλευτή της ΝΔ στη Βοιωτία Ανδρέα Κουτσούμπα για τους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση:

Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Ευοδώθηκαν οι προσπάθειές σας, και μάλιστα κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες. Ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι στη γνώση, με νέες ευκαιρίες που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας . Εύχομαι καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία στις σπουδές σας.
Όσοι δεν πετύχατε τους στόχους σας,μην απογοητεύεστε η σημερινή ημέρα ανοίγει μπροστά σας μία νέα προοπτική, μία αφορμή να επανεξετάσετε τις επιλογές σας και να διαλέξετε το δρόμο που σας ταιριάζει.
Θερμά
συγχαρητήρια αξίζουν και στους αφανείς ήρωες αυτής της προσπάθειας, τους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειές σας, που ήταν δίπλα σας και σε αυτήν την πρόκληση.

Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Βοιωτίας , Φανής Παπαθωμά για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων.

Τα ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και κατάφεραν να εισαχθούν στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.

Πολλά συγχαρητήρια και σε όσους δεν κατάφεραν να επιτύχουν το στόχο τους , μόνο και μόνο για τον αγώνα που έδωσαν. Η γνώση είναι η δύναμή μας . Στη ζωή πάντα δίνονται δεύτερες ευκαιρίες .Μην παραιτείστε.

Σίγουρα οι εξετάσεις είναι η πρώτη μεγάλη δοκιμασία της ζωής σας και μία σημαντική στιγμή τόσο για εσάς όσο και για τις οικογένειές σας, που όλο αυτό το διάστημα έδωσαν μαζί σας τον δικό τους αγώνα, υπό δύσκολες και ιδιαίτερες συνθήκες .

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται στη ζωή σας . Aπό μαθητές γίνεστε φοιτητές κι από παιδιά γίνεστε ενήλικοι.

Ξεκινάτε ένα νέο ταξίδι, με καινούργια δεδομένα, νέους σταθμούς, νέες προκλήσεις , αλλά και δυνατότητες για να χτίσετε το μέλλον που ονειρεύεστε.

Τo ταξίδι τώρα αρχίζει….

Συγχαρητήρια από τη Δήμαρχο Ορχομενού:

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες που κατάφεραν στις πανελλήνιες εξετάσεις να πετύχουν την είσοδό τους…

Δημοσιεύτηκε από Βουλα Καραλη στις Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020

Ευχές και συγχαρητήρια από το δήμαρχο Λεβαδέων:

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας, με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες που συμμετείχαν στις εξετάσεις και κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους. Η φετινή προετοιμασία των υποψηφίων έγινε σε πρωτόγνωρες για την εκπαιδευτική κοινότητα συνθήκες, λόγω της πανδημίας που τους στέρησε τη δια ζώσης μάθηση, αλλά τους έδωσε τον αναγκαίο χρόνο για απερίσπαστη μελέτη, επαναλήψεις και ξεκούραση, συνθήκες που συμβάλλουν στην επιτυχία.

Η εισαγωγή τους στα Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας αποδεικνύει πως καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους επέδειξαν τον απαραίτητο ζήλο και την αναγκαία στοχοπροσήλωση. Επόμενος στόχος η επιτυχής ολοκλήρωση των σπουδών τους και ως αυριανοί επιστήμονες να προσφέρουν τις γνώσεις τους προς όφελος του τόπου και του κοινωνικού συνόλου.

Επίσης, πολλά συγχαρητήρια σε όλους και σε όλες που προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους. Τα σημερινά αποτελέσματα αποτελούν ευκαιρία επανεξέτασης των επιλογών τους και καθορισμού νέων στόχων που θα τους ανοίξουν νέους μαθησιακούς δρόμους.

Τέλος, συγχαρητήρια στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν αρωγοί στην όλη επίπονη προσπάθεια των μαθητών/τριων.

Μήνυμα για τους επιτυχόντες από το δήμαρχο Θηβαίων Γιώργο Αναστασίου:

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους νέους και τις νέες του Δήμου Θηβαίων για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια…

Δημοσιεύτηκε από Γιωργος Αναστασίου στις Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020

Συγχαρητήρια από το δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιέων Γιώργο Ντασιώτη:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!Ένας μεγάλος αγώνας πολλών ανθρώπων γύρω σας, αλλά πρωτίστως οι δικές σας προσπάθειες, έφεραν…

Δημοσιεύτηκε από Γεώργιος Ντασιώτης στις Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020